FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

פשטידת כרישה חלבית קלה להכנה

פשטידת כרישה וגבינות קלאסית שתמיד משתלבת נהדר בשולחן אירוח חלבי. מאוד מתאימה לשבועות אבל לא רק. מתכון מעולה!

מתכון לפשטידת כרישה

זמן הכנה: 15 דק' | זמן אפייה: 30 דק' | סה"כ: 45 דק'

מצרכים:

  • 2 כרישה גדולות (רצוי מהחלק הלבן)
  • 2 בצלים בינוניים
  • 3 כפות שמן
  • 1 גביע גבינת שמנת
  • 1 גביע גבינת קוטג'
  • 100 גרם גבינה צהובה מגוררת
  • 2 כפות קמח תופח
  • 2 כפות פירורי לחם
  • 4 ביצים גדולות
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/4כפית פלפל שחור
  • 50 גרם גבינה צהובה מגוררת לקישוט

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומשמנים תבנית עגולה 24 ס"מ.
  2. חוצים את הכרישות, חותכים לחתיכות קטנות, שוטפים היטב במים ומסננים. את הבצל פורסים לרצועות דקות.
  3. מחממים שמן במחבת ומטגנים כרישה ובצל עד שהם מתרככים.
  4. מעבירים לקערה ומניחים להתקרר מעט.
  5. מוסיפים גבינות, קמח, פירורי לחם וביצים, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.
  6. מעבירים לתבנית האפייה, מפזרים מעל גבינה צהובה מגוררת ואופים כחצי שעה, עד שהפשטידה זהובה.
  7. מוציאים ומגישים חם או קר.
    בתאבון!

עוד מתכוני כרישה מיוחדים:

דילוג לתוכן