FoodisGood

קציצות עדשים – 3 מתכונים מומלצים (קלים להכנה)

איך משלבים בריאות וטעם נפלא? קציצות עדשים כמובן! לפניכם 3 מתכונים מומלצים להכנת קציצות עדשים

1. קציצות עדשים כתומות ובטטה בתנור

אוסף של בריאות עם בטטות, שיבולת שועל ועדשים כתומות. מעולות כמנה מיוחדת ובריאה להגשה לאורחים.

למתכון >> קציצות עדשים כתומות בתנור

2. קציצות עדשים שחורות

מתכון לקציצות עדשים שחורות שיוסיפו לכם צבע לשולחן האוכל, קציצות העדשים השחורות מלאות בסיבים תזונתיים וישמרו עליכן שבעים לאורך זמן. 

למתכון >> קציצות עדשים שחורות

3. קציצות עדשים עם ירקות

מתכון בריא לקציצות צמחוניות ומלאות בכל טוב. קל להכנה וכיף לאכילה ולנשנוש. מתאים לכל שכבות הגלאים ומשמש כארוחה בריאה לילדים וגם לבוגרים. 

למתכון >> לביבות עדשים כתומות וירקות

12 מתכוני חובה לאוהבי פטריות טריות

אם אתם מוצאים את עצמכם מוסיפים פטריות לכל תבשיל, מאפה או פשטידה – אתם אוהבי פטריות אמיתיים! אספנו מגוון מתכוני חובה עם פטריות שאתם צריכים לנסות.

איך מכינים אורז יסמין? מתכון לאורז מושלם

אורז יסמין הוא אורז קלאסי, קל להכנה ומתאים מאוד למגוון מנות (מוקפצים, תבשילים וכד'..) וזאת בזכות היותו אורז נטול ניחוחות מיוחדים. את אורז היסמין מאוד קל להכין. הוא מתאפיין בגזרה ארוכה ודקה והוא לא מאוד דביק. לפניכם מדריך הכנה לאורז יסמין מושלם.

דילוג לתוכן