FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

גורמה טבעוני: ממרח פטריות וצנוברים על ברוסקטה

כל-כך פשוט, כל-כך טעים. כשחושבים מה לעשות עם פטריות הרבה עולה לראש, החל מממולאים ועד למוקפצים, אבל המתכון הבא הוא דווקא מנה ראשונה שתשאיר אתכם עם טעם של עוד. שלבו את ממרח הפטריות עם פרוסות באגט פריך (4 דקות בתנור חם) ויש לכם ברוסקטה פטריות מטריפה.

מה צריך?

  • 250 גרם פטריות שמפיניון טריות (עדיף חומות)
  • 50 גרם צנוברים (אם אין צנוברים ניתן להשתמש בקשיו)
  • 1 בצל קטן
  • 2 כפות שמן קוקוס
  • כף פטרוזיליה קצוצה
  • מלח ופלפל לפי הטעם

איך מכינים?

  1. תחילה נקלה את הצנוברים: על להבה בינונית נחמם מחבת טפלון ללא שמן, כשחמה נניח עליה את הצנוברים ונקלה כדקה, נוציא את הצנוברים לקערית.
  2. נקצוץ את הבצל ונטגן על המחבת יחד עם כף אחת משמן הקוקוס, טיגון קצר של כ-3 דקות רק עד שהבצל הופך שקוף. נוציא את הבצל לקערית.
  3. נקצוץ את הפטריות וטגן גם אותן על המחבת עם כף משממן הקוקוס, טיגון קצר של כ-3 דקות ונוציא לקערית.
  4. במעבד מזון נטחן את הצנוברים למרקם פירורי, נוסיף את הפטריות והבצל וגם פטרוזיליה, מלח ופלפל ונמשיך לטחון בפולסים
  5. קצרים עד לקבלת המרקם הרצוי.

עוד מתכונים טבעוניים עם פטריות

דילוג לתוכן