
מתכון לפטריות מוקפצות בקלי קלות
על ידי FoodisGood מתכונים טבעוניים, מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים, סלטים וירקות
סלט פטריות מוקפצות בסויה וסילאן - כמה שהוא קל, כך הוא טעים. פטריות מוקפצות הן פתרון מעולה לאירוח - ניתן להגיש כסלט חם או קר. חבילה אחת פשוט לא מספיקה - 2 חבילות פטריות או יותר 🙂
- זמן עבודה: 10 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 20 דקות
-
10 דקות
10 דקות
20 דקות
- 3 סועדים
הוראות הכנה
את הפטריות נחתוך גס (ניתן גם להשאיר אותן שלמות, מה שאוהבים).
במחבת ווק נחמם מעט שמן זית, נוסיף שום כתוש ופטריות ונקפיץ כדקה.
כעת נוסיף למחבת את הרטבים - רוטב סויה, סילאן וצ'ילי.
נקפיץ את הפטריות עם הרוטב כ-4 דקות, הפטריות יספגו את הסויה והסילאן ויהפכו כהות.
לפטריות מוקפצות עם בצל: נקפיץ חצי בצל קצוץ בשמן הזית כ-2 דקות, לפני הוספת השום.
לסלט פטריות עם שעועית ירוקה: נוסיף 1/4 שקית שעועית ירוקה למחבת יחד עם הוספת הפטריות ונקפיץ עד לריכוך השעועית.
הכי כדאי להגיש עם: בצל ירוק אם עירית קצוצה ובאגט קראנץ' בתנור.
עוד מתכוני מוקפצים שלא תרצו לפספס:
אנחנו אוהבים פטריות! לא משנה לנו אם הן טריות או משימורים, אנחנו אוהבים לשלב אותן במתכונים שלנו! מתכוני פטריות אהובים במיוחד:
- פשטידת פטריות - 10 דק' עבודה בלבד
- רוטב שמנת פטריות - הכי טעים לפסטה
- פטריות ממולאות - בשר או גבינות
- מרק פטריות - קל ומושלם לחוקף
- קיש פטריות - עם קיצור דרך מעולה
- ריזוטו פטריות - מפנק במיוחד!
שיתוף >>
1 דירוגים וחוות דעת
ליסה
02/09/2017
מתכון מעולה! הכנתי כמות קטנה כדי לנסות ונשארנו עם טעם של עוד D: