FoodisGood

חדש באתר
עקבו אחרינו ברשתות החברתיות

רוטב פטריות פרווה לבשר או בורקס

אם תגישו אותו לצד בשר או בורקס בשרי או חלבי, אתם לא תאמינו כמה הוא ישדרג את המנה. הבורקס יהפוך עסיסי וטעים והבשר יספוג את טעם הפטריות. מתכון לרוטב פטריות פשוט שלא תחליפו אף פעם.

מצרכים:

  • 2 כפות שמן
  • בצל קצוץ
  • 1/2 קופסת שימורי פטריות שלמות
  • סלסילת פטריות שמפיניון טריות פרוסות
  • כף קמח או קורנלפור לרוטב ללא גלוטן
  • 2.5 כוסות מים
  • כפית אבקת מרק פטריות או עוף פרווה
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם



איך מכינים:

  1. בסיר או קלחת נטגן בצל בשמן עד שהוא הופך שקוף.
  2. נוסיף לסיר פטריות משימורים וגם טריות ונערבב היטב, נטגן עוד כדקה.
  3. נוסיף קמח ונערבב היטב.
  4. נוסיף מים, אבקת מרק, מלח ופלפל ונערבב. נביא לרתיחה.
  5. ננמיך להבה ונבשל כ-6 דקות, עד לדרגת הסמיכות הרצויה.
  6. לרוטב סמיך יותר: הוסיפו כף קמח. | לרוטב דליל יותר: הוסיפו 1/4 כוס מים.

מתכונים מומלצים להגשה עם רוטב פטריות:

שיתוף

4 תגובות

  1. שמיל says:

    בלי אבקות

  2. מעניין says:

    מזכיר את הרוטב של הבורקס בחתונות של אולם אירועים 🙂 הכי טעים!

  3. חנה ויצמן says:

    האם אפשר להשתמש רק בפטריות טריות? לא אוהבת את הפטריות של השימורים

  4. ענתי מיטב says:

    הכנתי וייצא מעולה. תודה

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *