FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

עוגת קרמשניט מנצחת עם בצק עלים

במתכון הזה אין כלים מיוחדים וגם לא טכניקות אפייה מסובכות ובכל זאת מתקבלת עוגה נהדרת עם מילוי וניל איכותי ושכבות בצק נפלאות. כולם יכולים להכין עוגת קרמשניט סופר מוצלחת! בצק עלים מוכן וכמה מצרכים פשוטים וההצלחה בכיס שלכם. תיהנו!

מתכון לקרמשניט

זמן עבודה: 20 דקות | תבנית: ניתן לאפות בכל תבנית תנור רגילה

מצרכים:

  • חבילת בצק עלים שהופשר לילה במקרר
  • 1 גביע שמנת מתוקה
  • 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
  • 1/2 כפית תמצית וניל איכותית
  • כף אבקת סוכר להמתקת מילוי הוניל
  • כף אבקת סוכר להמתקת בצק העלים
  • עוד אבקת סוכר להגשת העוגה

הוראות הכנה:

  1. מכינים את הבצק: פורסים את בצק העלים המופשר על השיש וחותכים 6 מלבנים באותו הגודל – גודל המלבן זה גודל העוגה שלכם. 3 מלבנים ביחד יוצרים עוגה אחת.
  2. מחממים תנור ל-200 מעלות, מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומסדרים את מלבני הבצק שחתכנו, שומרים על מרווחים בניהם. דוקרים כל מלבן כ-5 פעמים עם מזלג.
  3. אופים בתנור כ-15 דקות, עד שהבצק מזהיב קלות ולא יותר. ברגע שהבצק יוצא מהתנור מפזרים באחידות כף אחת של אבקת סוכר על כל עלי הבצק.
  4. מכינים את קרם הוניל : בקערת מיקסר החלו בהקצפת השמנת עם אבקת הסוכר כדקה. תוך כדי הקצפה במהירות נמוכה, החלו להוסיף אינסטנט וניל. הוסיפו תמצית וניל והמשיכו להקציף עד לקבלת קצפת עמידה, תפוחה ויציבה.
  5. להרכבת הקרמשניט: מזלפים או פשוט משטחים כ-2 כפות שמנמנות מקרם הוניל על מלבן בצק, מניחים מעל לקרם מלבן בצק ומעליו שוב משטחים קרם, מניחים את המלבן האחרון ומפדרים באבקת סוכר.

עוד עוגות נוסטלגיות וקלות להכנה:

  1. עוגת פלאן
  2. רולדת שוקולד
  3. עוגת סולת עם תפוזים וקוקוס
דילוג לתוכן