FoodisGood

תפוחי אדמה ברוטב אדום • תוספת זריזה לצהריים

התוספת הנהדרת הזאת שמכינים בקלות משדרגת מיד את ארוחת הצהריים! תפוחי האדמה מתבשלים מעט ברוטב האדום וסופגים את העסיסיות שלו. מומלץ מאוד להגיש על אורז לבן.

מצרכים:

  • בצל קצוץ
  • 6 תפוח אדמה
  • כף פפריקה אדומה מתוקה
  • עגבנייה גדולה חתוכה לקוביות
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית כורכום
  • רסק עגבניות חבילה קטנה
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1/2 כוס מים רותחים

הוראות הכנה:

  1. את תפוחי האדמה קולפים וחותכים לקוביות, מבשלים במים חמים עם מלח למשך 15-20 דקות, עד לריכוך.
  2. בסיר בינוני מטגנים בצל עד שהוא הופך שקוף, מוסיפים פנימה קוביות עגבנייה, שום ותבלינים ומטגנים יחד כדקה.
  3. מוסיפים את רסק העגבניות, מערבבים היטב ומטגנים עוד דקה.
  4. מוסיפים מים חמים ואת קוביות תפוחי האדמה, מערבבים, מביאים לרתיחה ומבשלים עוד כחמש דקות לצמצום הנוזלים, תפוחי האדמה כבר רכים ואנחנו לא רוצים לרכך אותם יותר.
  5. בסיום הבישול זורקים פנימה איזה ירק שאוהבים (פטרוזיליה / כוסברה / שמיר) ומגישים חם.

עוד מתכוני תפוחי אדמה נהדרים לצהריים:

  1. תפוחי אדמה בתנור
  2. הום פרייז פרווה
  3. פשטידת תפוחי אדמה במחבת
16 לחמים ביתיים להוסיף לרפרטואר האפייה שלכם

אפיית לחם בבית זו באמת חוויה. ריכזנו את הלחמים האהובים עלינו, חלקם ממש יגרמו לכם להרגיש כמו האופה הכי מקצועי בתחום ואילו אחרים מקצרים את הזמן ועדיין מספקים את תחושת הגאווה (וגם את הניחוח והטעם הממכר)

התגעגענו: חמין, קובה ומרק שעועית לחורף

3 מתכונים סופר פופולריים שתמיד פותחים את עונת החורף – חמין, קובה ומרק שעועית עשיר. לקראת החורף החשק שלנו במזונות מנחמים גובר ואין מי שיסרב לקערת מרק קובה מחממת, לחמין בשבת או למרק שעועית עשיר בערב שישי.

דילוג לתוכן