אוהבים חריף? קבלו מתכון לממרח סחוג ירוק תימני אורגינל חריף חריף שמשדרג כל כריך! מכינים את הסחוג בבית ומאחסנים במקרר או במקפיא, נשמר לאורך זמן!
זמן עבודה: 10 דקות | צנצנת בינונית של סחוג
מצרכים:
- צרור כוסברה
- 8 פלפלים ירוקים חריפים
- 6 שיני שום גדולות
- 1 כפית גדושה כמון
- מלח גס לפי הטעם (מתחילים עם חצי כפית)
- 2.5 כפות שמן זית
הוראות הכנה:
- במעבד מזון טוחנים את כל מרכיבי הסחוג.
- טועמים את הסחוג ובודקים טעמים, במידה הצורך מוסיפים מלח.
- מאחסנים את הסחוג בצנצנת אטומה במקרר או בקופסה מתאימה במקפיא.