FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: סחוג ירוק חריף אש

אוהבים חריף? קבלו מתכון לממרח סחוג ירוק תימני אורגינל חריף חריף שמשדרג כל כריך! מכינים את הסחוג בבית ומאחסנים במקרר או במקפיא, נשמר לאורך זמן!

זמן עבודה: 10 דקות | צנצנת בינונית של סחוג

מצרכים:

  • צרור כוסברה
  • 8 פלפלים ירוקים חריפים
  • 6 שיני שום גדולות
  • 1 כפית גדושה כמון
  • מלח גס לפי הטעם (מתחילים עם חצי כפית)
  • 2.5 כפות שמן זית

הוראות הכנה:

  1. במעבד מזון טוחנים את כל מרכיבי הסחוג.
  2. טועמים את הסחוג ובודקים טעמים, במידה הצורך מוסיפים מלח.
  3. מאחסנים את הסחוג בצנצנת אטומה במקרר או בקופסה מתאימה במקפיא.

אוהבים מטבלים וממרחים ביתיים? תכינו גם את אלו:

דילוג לתוכן