FoodisGood

פשטידת מנגולד וגבינות ב-10 דקות עבודה

אוהבי מנגולד – סידרנו לכם מתכון זריז ומוצלח להכנת פשטידת מנגולד זריזה שהכי מתאימה לארוחת ערב בריאה / אירוח חלבי ועוד.. השילוב של גבינות ומנגולד הופך את המאפה הזה לעסיסי וטעים מאי פעם.

זמן עבודה: 10 דקות | תבנית: פיירקס מלבנית או מרובעת קטנה (מתאים גם לתבנית אינגליש קייק)

מצרכים:

  • 2 ביצים
  • 2.5 כפות קמח תופח
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 6 עלי מנגולד שטופים
  • 1 גביע גבינת קוטג' / גבינה לבנה
  • 150 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • 1 גביע קטן של שמנת חמוצה

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מתחילים בחליטה של עלי המנגולד במים חמים כ-4 דקות. מוציאים למסננת וסוחטים היטב מנוזלים. מעבירים את המנגולד לקרש חיתוך וקוצצים היטב.
  3. בקערה גדולה מערבבים את עלי המנגולד הקצוצים עם שאר מצרכי הפשטידה. מערבבים היטב לפיזור טוב של המנגולד בבלילת הפשטידה.
  4. משמנים קלות תבנית ויוצקים פנימה את הפשטידה. אופים בתנור החם למשך חצי שעה, או עד להזהבה.

עוד מתכוני מנגולד שאנחנו אוהבים:

12 תוספות ומנות צד לעל האש מוצלח!

אספנו 12 מתכונים למנות ראשונות, מנות צד ותוספות מומלצות לעל האש מוצלח! תפוחי אדמה מכל הסוגים, סלט טבולה, אנטיפסטי, חצילים, אורז ועוד >>

חרוסת תמרים ואגוזים • מתכון קלאסי

מתכון לחרוסת לפסח – חרוסת קלה להכנה ונהדרת שמכינים עם ממרח תמרים, אגוזים ותירוש. החרוסת היא חלק מברכות פסח ומוגשת בדרך כלל לצד עלי חסה טריים או מצה.

דילוג לתוכן