
הוראות הכנה
את עלי הסלק נשטוף ונייבש היטב. נחתוך גס (כמו חסה לסלט).
במחבת רחבה נטגן בצל קצוץ בשמן זית, נוסיף את עלי המנגולד ונטגן יחדיו עד לריכוך העלים. נסנן מנוזלים ונניח לצינון.
בקערה גדולה נערבב ביצים, תפוחי אדמה מגוררים (בפומפייה), מלח, פלפל ואת תערובת עלי המנגולד והבצל לעיסה אחידה.
נחמם שמן במחבת ונטגן את הקציצות משני הצדדים עד להזהבה.
אוספי מתכונים שימושיים שבטוח תאהבו:
הידעתם? עלי מנגולד מלאים בויטמינים חיוניים, שומרים על בריאות העצם ואפילו משפרים את הראייה, רוצים לדעת עוד? כנסו לכתבה הבאה >> עלי מנגולד - יתרונות בריאותיים ומתכונים מפתיעים
שיתוף >>
2 דירוגים וחוות דעת
חגית
27/08/2017
יש אפשרות להכין מראש ולהקפיא?
לימור
07/05/2016
עשיתי עכשיו, מקווה שיצליח, לא צריך להוסיף קמח קצת?
אני הוספתי 2 ביצים

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!