FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

חטיפי חלבון ביתיים (טבעוניים) מ-6 מצרכים

רוצים להחליף את חטיפי החלבון הקנויים בגרסה ביתית בריאה וטעימה? המתכון הזה ישנה את חייכם! מתכון מצוין להכנת חטיף חלבון טבעוני, מתוק ובריא והכי כיף שהוא גם סופר קל להכנה ולא מצריך אפייה כלל. חטיפי חלבון ששומרים במקפיא ומנשנשים בכל פעם שרוצים.

זמן עבודה: 10 דקות | תבנית: 12X12 ס"מ

מצרכים:

  • 1.5 כוסות חמאת בוטנים טבעית
  • 3/4 כוס (90 גרם) אבקת חלבון לא ממותקת לבחירה
  • 1/4 כוס סירופ מייפל טהור, דבש או סילאן
  • 1/2 כפית מלח
  • 100 גרם שוקולד מריר מומס
  • 1 כפית שמן קוקוס

הוראות הכנה:

  1. בקערה גדולה מערבבים חמאת בוטנים עם אבקת חלבון, מייפל ומלח עד ליצירת מרקם בצקי.
  2. מעבירים את התערובת שנוצרה לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומשטחים בעזרת כף. מכסים ומעבירים למקרר לשעה.
  3. בינתיים מכינים את השוקולד – ממיסים את השוקולד המריר במיקרוגל ומערבבים טוב טוב עם כפית שמן קוקוס.
  4. ברגע שמוכן יוצקים את השוקולד המוכן על תערובת חמאת הבוטנים שבמקרר ומשטחים.
  5. כעבור שעה, בעזרת סכין חדה, חותכים את חטיפי החלבון למלבנים בגודל שרוצים, מכסים ומכניסים למקפיא לעוד 20 דקות.
  6. זהו – חטיפי החלבון שלכם מוכנים וזמינים במקפיא לכל פעם שיהיה לכם חשק למתוק או צורך לאקסטרה חלבון אחרי אימון. תיהנו 🙂

אל תפספסו >> 5 מתכונים להכנת שייק חלבון ביתי

דילוג לתוכן