FoodisGood

FOODISGOOD

שייק חלבון – 5 מתכונים ביתיים (קלים להכנה!)

מתאימנים? ריכזנו 5 מתכונים קלים וטעימים להכנת שייק חלבונים ביתי בטעמים נהדרים!

שייק חלבון: אפרסק ותפוזים

זמן הכנה: 5 דק'

מצרכים (ל- 2 כוסות):

  •  ½ 1 כוסות (360 מ"ל) – מים / יוגורט במתיקות מעודנת / חלב.
  •  1 כף (מנה) – אבקת חלבון בטעם וניל.
  • ½ 1 כוסות (340 גרם) – אפרסקים פרוסים (קפואים).
  • ½ 1 כוסות (300 גרם) – תפוזים פרוסים (קפואים).
בבלנדר טוחנים יחדיו כל המרכיבים למשך כ- 5 דק' עד לקבלת תערובת ומרקם חלק.

שייק חלבון: שוקולד וקוקוס

זמן הכנה: 5 דק'

מצרכים (ל-2 כוסות):

  •  ½ 1 כוסןת (360 מ"ל) – חלב קוקוס.
  •  ¼ כוס – ממרח שקדים.
  •  1 כף (מנה) – אבקת חלבון בטעם שוקולד.
  • 1 כוס (140 גרם) – קרח.

בבלנדר טוחנים יחדיו כל המרכיבים למשך כ- 5 דק' עד לקבלת תערובת ומרקם חלק.

שייק חלבון: וניל אוכמניות

זמן הכנה: 5 דק'

מצרכים (עבור 2 כוסות):

  •  ½ 1 כוסות (360 מ"ל) – מים / יוגורט במתיקות מעודנת / חלב.
  • 1 כף (מנה) – אבקת חלבון בטעם וניל.
  •  1 כוס (150 גרם) – תות, קפוא.
  •  1 כוס (100 גרם) – אוכמניות כחולות.
  • ½  כוס (60 גרם) – פטל, קפוא.
  • ½  כוס (75 גרם) – אוכמניות שחורות.
בבלנדר טוחנים יחדיו כל המרכיבים למשך כ- 5 דק' עד לקבלת תערובת ומרקם חלק.
 

שייק חלבון: מנגו, אננס ותרד

זמן הכנה: 10 דק'

מצרכים (ל-2 כוסות):

  •  ½ 1 כוסות (360 מ"ל) – חלב קוקוס.
  • 1 כף (מנה) – אבקת חלבון בטעם וניל.
  •  1 כוס (50 גרם) – תרד, טרי.
  •  ½ 1 כוסות (250 גרם) – מנגו פרוס (קפוא).
  •  ½ 1 כוסות (130 גרם) – אננס פרוס (קפוא).
הוראות הכנה:
  1. בעזרת הבלנדר מערבבים את חלב הקוקוס והתרד למשך כ- 5 דק', עד לקבלת תערובת ומרקם חלק.
  2. מוסיפים את יתר המצרכים ומערבבים שוב למשך כ- 5 דק' עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
  3. בתאבון!

שייק חלבון: בננה, שוקולד וחמאת בוטנים

זמן הכנה: 5 דק'

מצרכים (ל-2 כוסות):

  •  ½ 1 כוסות (360 מ"ל) – מים / יוגורט במתיקות מעודנת / חלב.
  • 1 כף (מנה) – אבקת חלבון בטעם שוקולד.
  • ¼ כוס  (60 גרם) – חמאת בוטנים.
  •  1 כף – אבקת קקאו.
  • 2 בננות – טרי / קפוא.

בבלנדר טוחנים יחדיו כל המרכיבים למשך כ- 5 דק' עד לקבלת תערובת ומרקם חלק.

עוד בנושא בריאות

שיתוף

חדש באתר

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *