מתאימנים? ריכזנו 5 מתכונים קלים וטעימים להכנת שייק חלבונים ביתי בטעמים נהדרים!
שייק חלבון: אפרסק ותפוזים
זמן הכנה: 5 דק'
מצרכים (ל- 2 כוסות):
- ½ 1 כוסות (360 מ"ל) – מים / יוגורט במתיקות מעודנת / חלב.
- 1 כף (מנה) – אבקת חלבון בטעם וניל.
- ½ 1 כוסות (340 גרם) – אפרסקים פרוסים (קפואים).
- ½ 1 כוסות (300 גרם) – תפוזים פרוסים (קפואים).
בבלנדר טוחנים יחדיו כל המרכיבים למשך כ- 5 דק' עד לקבלת תערובת ומרקם חלק.
שייק חלבון: שוקולד וקוקוס
זמן הכנה: 5 דק'
מצרכים (ל-2 כוסות):
- ½ 1 כוסןת (360 מ"ל) – חלב קוקוס.
- ¼ כוס – ממרח שקדים.
- 1 כף (מנה) – אבקת חלבון בטעם שוקולד.
- 1 כוס (140 גרם) – קרח.
בבלנדר טוחנים יחדיו כל המרכיבים למשך כ- 5 דק' עד לקבלת תערובת ומרקם חלק.
שייק חלבון: וניל אוכמניות
זמן הכנה: 5 דק'
מצרכים (עבור 2 כוסות):
- ½ 1 כוסות (360 מ"ל) – מים / יוגורט במתיקות מעודנת / חלב.
- 1 כף (מנה) – אבקת חלבון בטעם וניל.
- 1 כוס (150 גרם) – תות, קפוא.
- 1 כוס (100 גרם) – אוכמניות כחולות.
- ½ כוס (60 גרם) – פטל, קפוא.
- ½ כוס (75 גרם) – אוכמניות שחורות.
בבלנדר טוחנים יחדיו כל המרכיבים למשך כ- 5 דק' עד לקבלת תערובת ומרקם חלק.
שייק חלבון: מנגו, אננס ותרד
זמן הכנה: 10 דק'
מצרכים (ל-2 כוסות):
- ½ 1 כוסות (360 מ"ל) – חלב קוקוס.
- 1 כף (מנה) – אבקת חלבון בטעם וניל.
- 1 כוס (50 גרם) – תרד, טרי.
- ½ 1 כוסות (250 גרם) – מנגו פרוס (קפוא).
- ½ 1 כוסות (130 גרם) – אננס פרוס (קפוא).
הוראות הכנה:
- בעזרת הבלנדר מערבבים את חלב הקוקוס והתרד למשך כ- 5 דק', עד לקבלת תערובת ומרקם חלק.
- מוסיפים את יתר המצרכים ומערבבים שוב למשך כ- 5 דק' עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
- בתאבון!
שייק חלבון: בננה, שוקולד וחמאת בוטנים
זמן הכנה: 5 דק'
מצרכים (ל-2 כוסות):
- ½ 1 כוסות (360 מ"ל) – מים / יוגורט במתיקות מעודנת / חלב.
- 1 כף (מנה) – אבקת חלבון בטעם שוקולד.
- ¼ כוס (60 גרם) – חמאת בוטנים.
- 1 כף – אבקת קקאו.
- 2 בננות – טרי / קפוא.
בבלנדר טוחנים יחדיו כל המרכיבים למשך כ- 5 דק' עד לקבלת תערובת ומרקם חלק.