FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

עוגיות חמאה קיטו

עוגיות במרקם מושלם ובלי רגשות אשם – מתכון מעולה להכנת עוגיות חמאה עם קמח שקדים שמתאימות לתזונה קטוגנית. ההכנה קלה והתוצאה מפתיעה.

זמן עבודה: 10 דקות

מצרכים:

  • 250 גרם קמח שקדים
  • 40 גרם סוויטנגו
  • 100 גרם חמאה קרה
  • 1 כפית תמצית וניל

הוראות הכנה:

  1. חותכים את החמאה הקרה לקוביות ומעבירים למעבד מזון.
  2. מוסיפים לחמאה קמח שקדים, ממתיק ותמצית וניל וטוחנים יחדיו 10 פולסים – קודם יתקבל מרקם חולי ואז כשנלוש יחדיו זה יהפוך לסוג של בצק.
  3. מוציאים מהמעבד, לשים בידיים ויוצרים כדור בצק. עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר לשעה.
  4. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומן הבצק יוצרים איזו צורת עוגיות שרוצים, חשוב שהעוגיות יהיו שטוחות ולא עבוד כמו כדורים כדי לקבל מרקם פריך.
  5. אופים את העוגיות בתנור חם על 180 מעלות למשך 10-20 דקות. העוגיות מוכנות שהן זהובות.
  6. מצננים כ-20 דקות לפני שאוכלים. בתאבון!

עוד מתכוני קיטו שאהבנו:

דילוג לתוכן