FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

אורז עם אטריות • תוספת שילדים אוהבים

אין ילד שלא אוהב אותה, אין מבוגר שלא מכיר אותה – התוספת האהובה שאי אפשר לעמוד בפניה – אורז עם אטריות מטוגנות, מרקם קריספי מיוחד וטעם נפלא. שדרוג לאורז הרגיל שמהווה תוספת מעולה. מכינים ממש בקלות וכובשים את ליבם של הילדים ושל כל המשפחה.

זמן עבודה: 10 דקות | 4-5 סועדים

מצרכים:

  • 1/4 כוס שמן
  • 1/2 כוס אטריות דקות
  • 2 כוסות אורז בסמטי הודי
  • 1/2 מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
  • 3 וחצי כוסות מים רותחים

הוראות הכנה:

  1. בסיר מחממים 1/4 כוס שמן על להבה בינונית, מטגנים את האטריות 4-6 דקות (לא מפסיקים לערבב), עד שהאטריות הופכות חומות.
  2. מוסיפים את האורז, מלח ופלפל, מערבבים ומטגנים יחד עם האטריות למשך 2 דקות.
  3. כעת מוסיפים מים רותחים, מביאים לרתיחה ואז מנמיכים להבה ומכסים את הסיר במכסה.
  4. מבשלים את האורז והאטריות 15-20 דקות, עד שכל הנוזלים בסיר נעלמים והאורז רך.
  5. כשמוכן, פותחים את האורז בעזרת מזלג בעדינות ומגישים חם. בתאבון!

אילו מנות עיקריות מתאימות להגשה עם אורז עם אטריות?

דילוג לתוכן