מנה נהדרת שמבוססת על המרכיב הכי אהוב על ילדים – קטשופ! מכינים בקלות לארוחת צהריים שהילדים לא ישכחו (וגם המבוגרים יאהבו)
זמן עבודה: 15 דקות | 3-4 מנות
מצרכים:
- 700 גרם חזה עוף חתוך לקוביות
- 1/2 כוס קמח
- 4 כפות שמן
- 2 כפות אבקת שום
- 1 כוס קטשופ
- 1/4 כפית מלח
הוראות הכנה:
- את קוביות העוף מערבבים עם הקמח לציפוי אחיד.
- במחבת גדולה מאוד (או בכמה נגלות) מחממים 2 כפות שמן, כשחם מוסיפים את קוביות העוף ומעט מלח מעל.
- כשהעוף משחים בצד אחד הופכים לצד השני וממשיכים בבישול כ-10 דקות, עד שהעוף מוכן.
- מוציאים את העוף לצלחת, מכבים את האש ומניחים למחבת להתקרר.
- מוסיפים את יתרת השמן למחבת ומחממים על להבה בינונית.
- מוסיפים פנימה שום וקטשופ, מערבבים ומבשלים עד שהקטשופ מבעבע מעט.
- מוסיפים פנימה את קוביות חזה העוף ומערבבים לציפוי אחיד. טועמים ומתקנים תיבול. מומלץ להגיש על אורז לבן אחד-אחד