מתכון פטנט שלא תחליפו בחיים! פסטה ברוטב עגבניות מרסק עגבניות שמכינים בשיא המהירות, הכל בסיר אחד, כולל הפסטה, והתוצאה תפתיע גם אתכם!
מתכון לפסטה ברוטב עגבניות
מצרכים:
- 1 כוס מים רותחים ועוד לפי גודל הסיר
- 3 כפות שמן
- 2 רסק עגבניות קטן
- כפית גדושה פפריקה מתוקה
- 2 כפות שטוחות אבקת מרק עוף
- 2 שיני שום כתושת או כפית שום גבישי
- כמות פסטה: 1/2 חבילה (לחבילה שלמה יש להכפיל כמויות)
הוראות הכנה:
- בסיר בינוני (גדול מספיק כדי להכיל גם את הפסטה) מחממים מים, שמן ורסק עגבניות.
- כשהמים רותחים מוסיפים פפריקה, אבקת מרק ושום. מביאים לרתיחה.
- מנמיכים ללהבה בינונית ומבשלים כ-3 דקות.
- מוסיפים את הפסטה ומוסיפים מים רותחים עד לכיסוי הפסטה + 2 ס"מ מעל (כ-3.5 כוסות מים, אבל זה תלוי בסיר).
- מביאים שוב לרתיחה, מנמיכים להבה, מערבבים ומבשלים עם מכסה עד לריכוך הפסטה.
- חשוב לשים לב לערבב את הפסטה בערך כל 2 דקות כדי לוודא שלא תידבק לתחתית וזו לזו.
- כשהפסטה מוכנה פותחים מכסה מערבבים היטב ומניחים לצינון.
בתאבון!
אם הוספתם יותר מידי מים ובסיום הבישול הפסטה רכה אבל נשאר המון רוטב, אל דאגה – הפסטה תמשיך לשתות את הרוטב, היא אמנם תהיה רכה אבל סופר טעימה.