FoodisGood

שיתוף ב whatsapp

פסטה מהירה ברוטב עגבניות שילדים הכי אוהבים

מתכון פטנט שלא תחליפו בחיים! פסטה ברוטב עגבניות מרסק עגבניות שמכינים בשיא המהירות, הכל בסיר אחד, כולל הפסטה, והתוצאה תפתיע גם אתכם!

מתכון לפסטה ברוטב עגבניות

מצרכים:

  • 1 כוס מים רותחים ועוד לפי גודל הסיר
  • 3 כפות שמן
  • 2 רסק עגבניות קטן
  • כפית גדושה פפריקה מתוקה
  • 2 כפות שטוחות אבקת מרק עוף
  • 2 שיני שום כתושת או כפית שום גבישי
  • כמות פסטה: 1/2 חבילה (לחבילה שלמה יש להכפיל כמויות)

הוראות הכנה:

  1. בסיר בינוני (גדול מספיק כדי להכיל גם את הפסטה) מחממים מים, שמן ורסק עגבניות.
  2. כשהמים רותחים מוסיפים פפריקה, אבקת מרק ושום. מביאים לרתיחה.
  3. מנמיכים ללהבה בינונית ומבשלים כ-3 דקות.
  4. מוסיפים את הפסטה ומוסיפים מים רותחים עד לכיסוי הפסטה + 2 ס"מ מעל (כ-3.5 כוסות מים, אבל זה תלוי בסיר).
  5. מביאים שוב לרתיחה, מנמיכים להבה, מערבבים ומבשלים עם מכסה עד לריכוך הפסטה.
  6. חשוב לשים לב לערבב את הפסטה בערך כל 2 דקות כדי לוודא שלא תידבק לתחתית וזו לזו.
  7. כשהפסטה מוכנה פותחים מכסה מערבבים היטב ומניחים לצינון.
    בתאבון!

אם הוספתם יותר מידי מים ובסיום הבישול הפסטה רכה אבל נשאר המון רוטב, אל דאגה – הפסטה תמשיך לשתות את הרוטב, היא אמנם תהיה רכה אבל סופר טעימה.

עוד מתכוני פסטה לכל המשפחה:

עוד מתכונים לילדים

אולי יעניין אותך
פופולרי עכשיו

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *