FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

קאצ'ו א פפה • מנת פסטה איטלקית עם גבינות ופלפל שחור

מנת פסטה קלאסית, קרמית וסופר קלה להכנה מהמטבח האיטלקי. מרכיבי המנה פשוטים וכוללים פסטה, פלפל שחור וגבינות. *טיפ: ניתן להשתמש בכל גבינה מלוחה קשה שיש בבית. המנה הנפלאה הזו מוכנה תוך פחות מ – 20 דקות.

מתכון לקאצ'ו א פפה

זמן בישול: 15 דק' | סה"כ: עד 20 דקות

מצרכים:

  • 250 גרם פסטה ספגטי או לינגוויני
  • 2 כפות שמן זית
  • 30 גרם חמאה
  • 1 כף פלפל שחור גרוס או לפי הטעם
    1/2 כפית מלח
  • 50 גרם גבינת פרמזן או גרנה פדנו מגוררת דק
  • 50 גרם גבינת פקורינו מגוררת
  • גבינת פרמזן מגוררת להגשה

הוראות הכנה:

  1. מרתיחים מים עם מעט מלח ומבשלים את הפסטה עד שהיא כמעט מוכנה (כ – 2 דקות פחות מהוראות ההכנה). מערבבים מידי פעם.
  2. מסננים את הפסטה ושומרים 1/2 כוס ממי הבישול בצד.
  3. מחממים שמן זית ופלפל שחור במחבת רחבה, על אש בינונית – נמוכה, כדקה.
  4. מוסיפים חמאה ו- 1/2 כוס ממי הפסטה ומביאים לרתיחה.
  5. מוסיפים את הפסטה, מנמיכים את האש.
  6. מוסיפים את גבינת הפרמזן ומערבבים היטב בעזרת מזלג, עד שהגבינה נמסה.
  7. מכבים את האש, מוסיפים גבינת פוקורינו ומערבבים עד שהגבינה נמסה והרוטב מכסה היטב את הפסטה.
  8. מעבירים לקערות, מגררים גבינה נוספת מעל ומגישים חם.
    בתאבון!

עוד מתכוני פסטה קלאסיים וקלים להכנה:

דילוג לתוכן