FoodisGood

קציצות בשר מטוגנות • מתכון לקציצות הכי עסיסיות

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
מתכון מנצח להכנת קציצות בשר מטוגנות, עסיסיות להפליא! קציצות בשר לא צריכות הרבה תוספות כדי להיות עסיסיות ומושלמות – במתכון הזה יש בדיוק את מה שצריך (ולא יותר) כדי להכין את הקציצות המטוגנות הכי טעימות שתכינו. הקפידו להשתמש בבשר טחון טרי ואיכותי. הקציצות הכי מתאימות לטיגון על מחבת אבל תוכלו גם לצלות אותן על המנגל.

זמן עבודה: 20 דקות | 12-15 קציצות

מצרכים:

  • 1/2 קילו בשר טחון
  • 1 בצל גדול – מגורר בפומפייה, סחוט היטב מנוזלים
  • 3 כפות פירורי לחם / קמח מצה לקציצות לפסח
  • 1 ביצה
  • 1/2 צרור פטרוזיליה – קצוצה
  • 2 שיני שום – כתושות
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית פפריקה אדומה מתוקה או חריפה
  • 1 כפית שמן
  • שמן לטיגון הקציצות

הוראות הכנה:

  1. בקערה גדולה מערבבים את כל מצרכי הקציצות לתערובת אחידה. מכסים ומעבירים למקרר ל-15 דקות.
  2. מחממים שמן חצי עמוק במחבת רחבה וגדולה.
  3. ליצירת קציצות מושלמת יש להכין מתערובת הבשר כדור קטן ולאחר מכן להדק אותו בין כפות הידיים לצורת קציצה, לסיום יש לסגור היטב את הפתחים שנוצרו בקצוות הקציצה.
  4. מטגנים את הקציצות בשמן החם עד שהן משחימות היטב מכל צד. מוציאים לנייר סופג ומגישים חם חם!

עוד קציצות מומלצות:

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

חדשים באתר

תגובות

האימייל לא יוצג באתר.