FoodisGood

להיט: עוגת נס-קפה כשרה לפסח

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
קלילה במרקמה ועשירה בטעמה, עוגת הקפה הזאת תהיה להיט לפסח הקרוב! עוגה שמשלבת באופן מושלם טעם אגוזי וניחוח קפה נהדר. העוגה הזאת מושלמת לצד כוס נס, לאירוח ולכל מטרה!

זמן עבודה: 20 דקות | תבנית: מרובעת 23X17 ס"מ

מצרכים:

  • 2 כפיות קפה נמס
  • 2 כפות מים רותחים
  • 180 גרם חמאה מרוככת
  • 1/2 כוס סוכר לבן
  • 1/2 כוס סוכר חום
  • 3 ביצים L
  • 1+1/4 כוסות קמח תופח לעוגה כשר לפסח
  • 1/4 כוס חלב
    1 כוס אגוזי מלך קצוצים

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל180 מעלות. משמנים תבנית בחמאה.
  2. מערבבים את הקפה הנמס והמים הרתוחים יחד בקערה קטנה. מניחים בצד להתקרר.
    מקציפים את החמאה, הסוכר החום והסוכר במיקסר עד לקבלת תערובת סמיכה ובהירה.
  3. מוסיפים את הביצים, אחת אחת. מקציפים היטב לאחר כל הוספה.
  4. לקערת המיקסר מוסיפים כף גדולה של קמח ומערבלים במהירות נמוכה, ממשיכים בהוספת הקמח לאט לאט ותוך כדי ערבוב במהירות נמוכה.
  5. מוסיפים את החלב לכוס הקפה הנמס ומוסיפים לבלילה תוך כדי ערבוב איטי.
  6. מוסיפים את אגוזי המלך ומערבבים לתוך הבלילה.
  7. יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים 35 עד 45 דקות, או עד ששיפוד הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי.
  8. מוציאים מהתנור ומניחים לקירור למשך 15 עד 20 דקות.

עוגות כשרות לפסח שאסור לפספס

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

חדשים באתר

תגובות

האימייל לא יוצג באתר.