FoodisGood

עוגת גבינה פירורים לפסח • ללא אפייה ובטעם נפלא

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
עוגת גבינה פירורים היא תמיד תענוג לחיך, אבל כשמגישים אותה בחג הפסח היא הופכת מהנה כפליים. משהו בשילוב של עוגיות היין עם העוגה הקרמית הזאת הופך אותה למושלמת, זהירות – לא תצליחו לעצור רק בפרוסת עוגה אחת! מגישים לאורחים ונהנים מהמחמאות 🙂

זמן עבודה: 15 דקות | תבנית: עגולה קפיצית בקוטר 26 ס"מ

מצרכים:

  • 250 גר' עוגיות יין של פסח
  • 100 גרם חמאה
  • 2 גביעי שמנת מתוקה
  • 4 כפות סוכר
  • 1 שקית פודינג וניל
  • 200 גרם שמנת חמוצה 27%
  • 500 גרם גבינה לבנה 9%

הוראות הכנה:

  1. טוחנים את עוגיות היין במעבד מזון עד למרקם טחון, אך לא חולי.
  2. ממיסים את החמאה כדקה במיקרוגל ושופכים אותה עם פירורי העוגיות, מערבבים היטב לציפוי כל הפירורים בחמאה.
  3. משמנים תבנית ומרפדים את התחתית עם כ- 3/4 מכמות הפירורים, מהדקים היטב לתחתית בעזרת כוס ומניחים במקרר.
  4. מקציפים 2 שמנת מתוקה עם סוכר ושקית פודינג ווניל במיקסר עם וו הקצפה, מקציפים 2-3 דקות, עד לקבלת קצפת יציבה.
  5. מקפלים לתוך הקצפת את השמנת החמוצה והגבינה הלבנה.
  6. שופכים את בלילת עוגת הגבינה על תחתית הפירורים ומשטחים היטב.
  7. מעל לעוגת הגבינה מפזרים את הפירורים הנותרים.
  8. מעבירים את העוגה להתייצבות של כשעה במקפיא ומשם למקרר למשך לילה שלם.

עוד עוגות מומלצות לפסח

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

חדשים באתר

תגובות

האימייל לא יוצג באתר.