
מתכון לעוגת גבינה אפויה כשרה לפסח
על ידי המתכונים של אתי ממן
גם בפסח לא מוותרים על עוגת גבינה אפויה מוצלחת. מתכון מנצח לעוגת גבינה אפויה כשרה לפסח, בלי קמח כלל! אם אתם משוגעים על עוגת גבינה, אל תוותרו עליה בפסח.
- זמן עבודה: 35 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 35 דקות
35 דקות
1 שעה
1 שעה 35 דקות
- תבנית רינג
הוראות הכנה
בקערה גדולה לערבב גבינה עם חצי כוס סוכר, אינסטנט וניל, חלמונים, קורנפלור ותמצית וניל.
להקציף את החלבונים עם חצי כוס סוכר ולהוסיף לתערובת הגבינה ולקפל בעדינות.
להקציף שמנת מתוקה להוסיף לתערובת בתנועות קיפול. להמשיך לקפל עד לקבלת תערובת אחידה.
לסדר נייר כסף בתוך תבנית תנור ומעליו נייר אפייה, במרכז תבנית התנור להניח רינג עגול ולעטוף דפנות הרינג עם נייר הכסף.
לצקת את תערובת עוגת הגבינה לתבנית הרינג (אין צורך לשמן את התבנית).
לחמם מראש את התנור ל- 180 מעלות ולהניח בתחתית התנור תבנית עם מים.
לאפות את העוגה במשך שעה (לא לפתוח את התנור), לכבות ולהשאיר את העוגה בתנור עד שתתקרר.
להכניס למקרר לכמה שעות כדי שהעוגה תתייצב, ואז אפשר להעביר לכלי הגשה מבלי שתתפרק..
להכין ציפוי: להקציף שמנת מתוקה, חלב ואינסטנט, לצפות את העוגה ולעצב עם פירות העונה ושוקולד מקופלת..
שתפו את המתכון >>
קטגוריות מתכונים:
2 דירוגים וחוות דעת

קארין
12/04/2018
הכנתי את העוגה יצא פשוט מעולה, רכה נימוחה וטעימה!!! חוסלה באותו רגע כך שאצטרך להכין שוב כמובן חח תודה רבה:))

עינבר
11/03/2018
עוגת גבינה כשרה לפסח מאוד טעימה וקלה מומלץ.
