FoodisGood

מצרכים פופולרים
בשר, דגים ועוף
ירקות ופירות
מצרכים בריאים

פשטידת פטריות חלבית כשרה לפסח

קלה להכנה, כשרה לפסח, בריאה וטעימה – מה צריך יותר? מתכון לפשטידה מצויינת לפסח עם (וברוקולי למי שאוהב). לארוחת ערב או לאירוח חלבי בחג. תיהנו! ניתן להשתמש כמעט בכל גבינה מלוחה שיש בבית.

זמן עבודה: 5 דקות | תבנית פשטידה קטנה / אינגליש קייק

מצרכים:

  • 2 ביצים
  • 2.5 כפות קמח מצה או קמח כשר לפסח
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1 סלסילת פריות שמפיניון פרוסות מטוגנות קלות (או קופסת שימורי פטריות פרוסות)
  • 1 גביע גבינת קוטג' / גבינה לבנה
  • 150 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • 1 גביע קטן של שמנת חמוצה

* לא חובה אבל אפשר לשדרג עם: 1/2 ראש ברוקולי חתוך לפרחים ומבושל 10 דק' במים רותחים
* ניתן להוסיף לפשטידה גבינות מלוחות שאוהבים או מה שיש במקרר

הוראות הכנה:

  1. בקערה גדולה מערבבים גבינות עם פטריות ושאר מצרכי הפשטידה.
  2. משמנים תבנית פשטידה סטנדרטית בעזרת ספריי שמן, באופן אחיד.
  3. יוצקים את בלילת הפשטידה לתבנית ומיישרים מעט.
  4. אופים את הפשטידה בתנור חם על 180 מעלות למשך חצי שעה, או עד להזהבה.
  5. מקררים בטמפרטורת החדר כ-20 דקות ואז פורסים ומגישים.

עוד מתכוני חובה לפסח:

🆕 הכי חדשים
passover-dairy-dinner
10 ארוחות ערב חלביות כשרות לפסח
xr:d:DAF_rnF2-Rs:25,j:3825106507532240879,t:24041110
סלט פלפלים חריפים קלויים (חריף אש 🔥)
xr:d:DAF_rnF2-Rs:24,j:1452835404027134956,t:24041110
5 סלטים טריים ורעננים לשולחן החג
🔥 הכי פופולרי היום
passover-dairy-dinner
10 ארוחות ערב חלביות כשרות לפסח
gluten-free-cheese-rolls
לחמניות כשרות לפסח • 5 מתכונים שאתם באמת אוהבים
pound-cakes-for-passover
עוגות בחושות כשרות לפסח (8 מתכונים קלים וטעימים)
passover-lasagna
לזניה כשרה לפסח - חלבית וקלה להכנה
easy-passover-breakfasts-for-kids
5 ארוחות בוקר לילדים בפסח בקלי קלות
top-10-passover-chocolate-cakes
עוגת שוקולד לפסח • 10 העוגות הכי מומלצות!
potato-kugel-recipe
פשטידת תפוחי אדמה לפסח (תוספת מושמת לחג)
passover-salads-collection
סלטים לפסח • 22 סלטים מעולים לשולחן החג
best-passover-chocolate-balls
כדורי שוקולד לפסח • מתכון מנצח מ-4 מצרכים
passover-chocolate-cake
עוגת שוקולד כשרה לפסח שלא תחליפו אף פעם
דילוג לתוכן