FoodisGood

עוגיות בוטנים כשרות לפסח • מתכון קלאסי מנצח

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
עוגיות בוטנים הן עוגיות קלאסיות של חג פסח, בעצם, אי אפשר לדמיין את חג הפסח בלעדיהן. המפתח לעוגיות בוטנים מושלמות הוא הקצפה נכונה של כל המרכיבים. המתכון הזה לעוגיות בוטנים לפסח מהיר וקל להכנה, ומניב תוצאות טעימות במיוחד.

זמן עבודה: 15 דקות

מצרכים:

  • 2 ביצים L
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 כפות יין אדום
  • 1+1/2 כוסות בוטנים קלויים טחונים
  • 1/2 כוס קמח שקדים / קוקוס
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 1/2 כפית קינמון (לא חובה)

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. בקערה גדולה עם מטרפה ידנית מקציפים סוכר וביצים למשך 3 דקות, הקצפה מהירה עד לקצף תפוח ובהיר.
  3. לקצף הביצים מוסיפים תמצית וניל ויין אדום ומקציפים עוד קצת לאיחוד.
  4. מוסיפים בוטנים טחונים, קמח שקדים, סוכר וניל וקינמון ומערבבים לכדי בצק דביק מאוד.
  5. מעבירים את בלילת העוגיות לשקית זילוף ומזלפים על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה, שומרים על רווח כי העוגיות מתרחבות בתנור.
  6. אופים בתנור החם למשך 12-15 דקות, העוגיות מוכנות כשהן שחומות באופן שווה.
  7. מצננים על השיש כ-20 דקות ונהנים. בתאבון!

עוד עוגיות כשרות לפסח שכדאי לנסות

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

חדשים באתר

תגובות

האימייל לא יוצג באתר.