עוגיות קמח שקדים כשרות לפסח, מטריפות וממכרות, שמכינים בקלות מ-4 מרכיבים בלבד. עוגיות נהדרות שמתאימות לחג הפסח ולא רק. הולכות מצוין לצד כוס תה / קפה, מתאימות מאוד לאירוח ואפילו למימונה. אזהרה – לא תפסיקו לנשנש!
זמן עבודה: 15 דקות
מצרכים:
- 3 כוסות קמח שקדים / שקדים טחונים דק דק
- 2 חלבונים מביצה L
- 4 כפות סוכר חום
- קורט מלח
הוראות הכנה:
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- במיקסר מקציפים חלבונים עם סוכר עד לקצף תפוח ובהיר.
מוסיפים קמח שקדים ומלח ומערבלים עד לכדי מרקם בצקי ודביק. מכסים את הקערה ומעבירים למקרר ל-20 דקות. - מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- מבצק העוגיות יוצרים כדורים קטנים ומניחים בתבנית. שומרים על רווחים בין עוגייה לעוגייה.
- אופים בתנור החם 15-20 דקות, העוגיות מוכנות כשהן זהובות באופן אחיד.
- מוציאים לצינון על השיש כ-20 דקות ומעבירים לכלי אטום.
בתאבון!