FoodisGood

כדורי שוקולד לפסח • מתכון מנצח מ-4 מצרכים

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
המתכון הזה הוא היחיד שתצטרכו כדי ליהנות מכדורי שוקולד כשרים לפסח בכל שנה! מתכון מאוד קל להכנה שתמיד מצליח, אפשר להכין ביחד עם הילדים. את כדורי השוקולד המוכנים ניתן להקפיא עד שלושה חודשים.

זמן עבודה: 20 דקות | 20-30 כדורי שוקולד, תלוי בגודל

מצרכים:

  • 300 גרם עוגיות יין של פסח
  • 1 גביע שמנת מתוקה
  • 2 חבילות שוקולד מריר
  • 2 כפות גדושות ממרח שוקולד (נוטלה / השחר וכו'..)

הוראות הכנה:

  • את עוגיות היין מפוררים טוב טוב במעבד מזון או בשקית זיפר ועם מערוך.
  • בסיר על הגז עם להבה בינונית מרתיחים שמנת, ברתיחה מכבים את הגז.
  • מוסיפים לסיר השמנת שוקולד מריר שבור לקוביות. וממרח שוקולד ומערבבים היטב עם מטרפה, עד לאיחוד.
  • שופכים את תערובת השוקולד לעוגיות המרוסקות ומערבבים היטב כך שכל שברי העוגיות מצופים בשוקולד.
  • מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים במקרר להתייצבות של חצי שעה.
  • מוציאים מהמקרר ומכדררים כדורי שוקולד מהתערובת. מצפים בקוקוס או בכל מה שאוהבים.
  • את כדורי השוקולד המוכנים מניחים במגש בשכבה אחת ולא עורמים את כדורי השוקולד אחד על השני, מכסים את המגש ומאחסנים במקרר עד להגשה.

*טיפ: אם רוצים להקפיא את כדורי השוקולד מקררים אותם על מגש מכוסה במקרר למשך 3 שעות ואז מעבירים לקופסה שמתאימה להקפאה ושומרים במקפיא עד שלושה חודשים.

עוד מתכוני שוקולד לפסח:

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

חדשים באתר

תגובות

האימייל לא יוצג באתר.