גלילת תמרים ואגוזים בקוקוס

על ידי ליאת קאדר  , , ,

קינוח טבעי, טבעוני, פרווה, טעים ובריא ללא אפייה כלל - נקניק תמרים עם אגוזים, קינמון וכל טוב. קינוח קל להכנה שנשמר לאורך זמן, פשוט מערבבים את כל המצרכים ולמקפיא עד שמגיעים אורחים.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 20 דקות
  • 20 דקות

    20 דקות

מצרכים למתכון

1/2 חבילת תמרים בוואקום

אגוזי מלך כ- 10 חצאים שבורים גס

אגוזי פקאן כ- 10 חצאים שבורים גס

חופן אוכמניות כחולות יבשות (אם אין אפשר צימוקים)

כפית שומשום

כפית קוקוס

1/4 כפית קינמון

קוקוס לציפוי

הוראות הכנה

את כל מצרכי נקניק התמרים מערבבים היטב, במידה והתמרים קשים ניתן לחמם מעט במיקרוגל לריכוך.

לאחר ערבוב טוב מעבירים את תערובת התמרים למשטח עבודה ויוצרים נקניק ארוך.

מגלגלים ומציפם את נקניק התמרים בקוקוס מכל הצדדים.

עוטפים בנייר כסף ומעבירים למקפיא עד להתייצבות מוחלטת.

פורסים ומגישים קר, בתאבון...

שתפו את המתכון >>

4 דירוגים וחוות דעת

foodisgood

05/06/2016

היי זיוי,
בהחלט ניתן להמיר את הצימוקים בחמוציות.

זיו

12/05/2016

אפשר להשתמש בחמוציות במקום הצימוקים?

foodisgood

21/06/2015

היי דינה, עדיף להיצמד למתכון ולהשתמש בתמרים טבעיים.
אם בכל זאת את משתמשת בממרח וודאי שלא יהיה ממותק.

דינה

21/06/2015

הי, נראה מעולה!
יכולה להשתמש בממרח תמרים?

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00