מתכון לחרוסת טעימה וקלילה

על ידי Nino - מטבח אומנותי

חרוסת לפסח - מתכון קל ופשוט לחרוסת עשירה עם צימוקים, תמרים, יין, פירות וכל טוב. חרוסת שכדאי להגיש בשולחן החג וכיף לזלול עם כפית. חג שמח..

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 20 דקות
  • 20 דקות

    20 דקות

מצרכים למתכון

3 כפות קמח מצה

כוס וחצי אגוזי מלך טחונים

כוס אגוזי לוז טחונים

כוס שקדים טחונים

200 גרם צימוקים שחורים

100 גרם צימוקים בהירים

200 גרם תמרים מגולענים

2 תפוחים

3 אגסים

6 כפות דבש

יין אדום {4 כפות בערך}

מיץ מתפוז שלם

מעט מיץ ענבים

הוראות הכנה

את קמח המצה לטחון עם כל סוגי האגוזים, השקדים והפירות - לטחון במטחנת בשר בטחינה גסה.

להוסיף לתערובת האגוזים והפירות צימוקים בשני צבעים.

להוסיף לחרוסת גם יין אדום, מיץ תפוזים טרי ודבש ולערבב היטב עד שהצימוקים מתפזרים באופן שווה בחרוסת.

לסיום - לטעום את החרוסת ואם רוצים להוסיף מתיקות להוסיף מיץ ענבים לשיפור טעמים.

החרוסת נשמרת במקרר עד שבוע ימים.

איזה כיף שכבר פסח! הבית נקי וכולם מחכים למאכלי החג המסורתיים. אם אתם אוהבים את פסח כמונו, אתם בטוח תאהבו את העמודים הבאים:

ואם אתם מחפשים רעיונות נוספים - בקרו במדור פסח באתר: מתכונים לפסח - כל המתכונים לחג בעמוד אחד

שתפו את המתכון >>

1 דירוגים וחוות דעת

נוי

11/03/2018

מתכון לחרוסת טעימה וקלילה בדיוק כמו בכותרת.. יאמיייי

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00