
מתכון לחרוסת טעימה וקלילה
על ידי Nino - מטבח אומנותי
חרוסת לפסח - מתכון קל ופשוט לחרוסת עשירה עם צימוקים, תמרים, יין, פירות וכל טוב. חרוסת שכדאי להגיש בשולחן החג וכיף לזלול עם כפית. חג שמח..
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 20 דקות
-
20 דקות
20 דקות
הוראות הכנה
את קמח המצה לטחון עם כל סוגי האגוזים, השקדים והפירות - לטחון במטחנת בשר בטחינה גסה.
להוסיף לתערובת האגוזים והפירות צימוקים בשני צבעים.
להוסיף לחרוסת גם יין אדום, מיץ תפוזים טרי ודבש ולערבב היטב עד שהצימוקים מתפזרים באופן שווה בחרוסת.
לסיום - לטעום את החרוסת ואם רוצים להוסיף מתיקות להוסיף מיץ ענבים לשיפור טעמים.
החרוסת נשמרת במקרר עד שבוע ימים.
איזה כיף שכבר פסח! הבית נקי וכולם מחכים למאכלי החג המסורתיים. אם אתם אוהבים את פסח כמונו, אתם בטוח תאהבו את העמודים הבאים:
- עוגות לפסח - המתכונים הכי טובים שלנו לעוגות כשרות לחג
- מתכון לקניידלך - כולל מרק מומלץ
- לחמניות כשרות לפסח - לא רק לחמניות מקמח מצה! מגוון סוגים מעניינים
- קינוחים לפסח - כל מה שכדאי להכין לקינוח ארוחת החג
- פיצה כשרה לפסח - פתרון מעולה לימי חול המועד
- עוגת שוקולד לפסח - מתוקה, זריזה ומוצלחת
ואם אתם מחפשים רעיונות נוספים - בקרו במדור פסח באתר: מתכונים לפסח - כל המתכונים לחג בעמוד אחד
שיתוף >>
1 דירוגים וחוות דעת
נוי
11/03/2018
מתכון לחרוסת טעימה וקלילה בדיוק כמו בכותרת.. יאמיייי

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!