
מתכון ללחמניות פסח פשוטות
על ידי המתכונים של תמר מאיר טבקמן
לחמניות פסח מעולות, קלות הכנה וטעימות מאוד. לחמניות שמכינים בקלות ונהנים, בלי הרבה סיבוכים והתוצאה נהדרת. חג פסח שמח וכשר..
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
15 דקות
45 דקות
1 שעה
- כ-20 לחמניות פסח
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
הוראות הכנה
לחמם יחד את המים , השמן, מלח ופלפל.
להסיר מהאש ולהוסיף קמח מצה, לערבב היטב, להוסיף הביצים אחת אחת ולערבב אחרי כל ביצה.
ליצור בידיים מעט רטובות כעשרים לחמניות.
למרוח על כל לחמנייה חלמון מעורבב במעט מים ומלח.
להניח על נייר אפייה בתבנית, לפזר שומשום או גרעינים אם רוצים.
להוריד החום ל-190מעלות, לאפות את הלחמניות כ-45 דקות, עד שהלחמניות זהובות.
להקפיד על זמן אפייה אחרת הלחמניות רטובות בפנים. אפשר לבדוק עם קיסם ולהוריד מספר דקות מהאפייה, לא יותר.