
מתכון ללחמניות פסח פשוטות
על ידי המתכונים של תמר מאיר טבקמן
לחמניות פסח מעולות, קלות הכנה וטעימות מאוד. לחמניות שמכינים בקלות ונהנים, בלי הרבה סיבוכים והתוצאה נהדרת. חג פסח שמח וכשר..
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
-
15 דקות
45 דקות
1 שעה
- כ-20 לחמניות פסח
הוראות הכנה
לחמם יחד את המים , השמן, מלח ופלפל.
להסיר מהאש ולהוסיף קמח מצה, לערבב היטב, להוסיף הביצים אחת אחת ולערבב אחרי כל ביצה.
ליצור בידיים מעט רטובות כעשרים לחמניות.
למרוח על כל לחמנייה חלמון מעורבב במעט מים ומלח.
להניח על נייר אפייה בתבנית, לפזר שומשום או גרעינים אם רוצים.
להוריד החום ל-190מעלות, לאפות את הלחמניות כ-45 דקות, עד שהלחמניות זהובות.
להקפיד על זמן אפייה אחרת הלחמניות רטובות בפנים. אפשר לבדוק עם קיסם ולהוריד מספר דקות מהאפייה, לא יותר.
הכי שימושיים לפסח:
כל המתכונים לחג בעמוד אחד - מתכונים לפסח
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!