מתכון: מרק אספרגוס מוקרם (מרק חובה בספר המתכונים)

על ידי FoodisGood  , ,

שדרגו את החורף שלכם עם מרק ירוק ובריא במיוחד - מתכון למרק אספרגוס קטיפתי עם תפוחי אדמה, כרוב ותבלינים. המתכון מתאים גם לטבעוניים.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
  • 15 דקות

    20 דקות

    35 דקות

  • 4 קעריות מרק

מצרכים למתכון

2 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות קטנות

2 כוסות מים

צרור אספרגוס טרי

2 כוסות כרוב קצוץ דק

כוס לא דחוסה פטרוזיליה קצוצה

1/4 כוס בזיליקום קצוץ

כוס חלב סויה

חצי כפית מלח (או יותר לפי הטעם)

הוראות הכנה

בסיר גדול עם מכסה ו-2 כוסות מים מבשלים את תפוחי האדמה עד לריכוך (כ- 10 דקות.).

מסירים את ראשי האספרגוס ושומרים בצד. את האספרגוס פורסים לפרוסות של כ-2 ס"מ ומוסיפים לסיר עם תפוחי האדמה.

מוסיפים לסיר את הכרוב, פטרוזיליה ובזיליקום, מכסים עם מכסה ומבשלים במשך 5 דקות עד לריכוך האספרגוס.

מעבירים את המרק למעבד מזון (או משתמשים במעבד מזון ידני), מוסיפים את החלב והמלח ומרסקים עד לקבלת מרקם סמיך.

מחזירים את המרק לסיר, מביאים לרתיחה, מערבבים היטב ומסירים מהאש.

להגשה מרככים את ראשי האספרגוס עם כוס מים במיקרוגל ומגישים עם כל קערת מרק.

*טיפ - לשדרוג המרק מוסיפים ביצה קשה חצויה.

הכירו את מרקי הקטניות הכי שווים שיש >> קליק למרקי קטניות מעולים

לעוד מרקים מדהימים כנסו לכאן >> אוסף מתכונים למרקים מנצחים

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00