
מתכון: מרק אספרגוס מוקרם (מרק חובה בספר המתכונים)
על ידי FoodisGood מרקים, מתכונים בריאים, מתכונים צמחוניים
שדרגו את החורף שלכם עם מרק ירוק ובריא במיוחד - מתכון למרק אספרגוס קטיפתי עם תפוחי אדמה, כרוב ותבלינים. המתכון מתאים גם לטבעוניים.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
15 דקות
20 דקות
35 דקות
- 4 קעריות מרק
הוראות הכנה
בסיר גדול עם מכסה ו-2 כוסות מים מבשלים את תפוחי האדמה עד לריכוך (כ- 10 דקות.).
מסירים את ראשי האספרגוס ושומרים בצד. את האספרגוס פורסים לפרוסות של כ-2 ס"מ ומוסיפים לסיר עם תפוחי האדמה.
מוסיפים לסיר את הכרוב, פטרוזיליה ובזיליקום, מכסים עם מכסה ומבשלים במשך 5 דקות עד לריכוך האספרגוס.
מעבירים את המרק למעבד מזון (או משתמשים במעבד מזון ידני), מוסיפים את החלב והמלח ומרסקים עד לקבלת מרקם סמיך.
מחזירים את המרק לסיר, מביאים לרתיחה, מערבבים היטב ומסירים מהאש.
להגשה מרככים את ראשי האספרגוס עם כוס מים במיקרוגל ומגישים עם כל קערת מרק.
*טיפ - לשדרוג המרק מוסיפים ביצה קשה חצויה.
הכירו את מרקי הקטניות הכי שווים שיש >> קליק למרקי קטניות מעולים
לעוד מרקים מדהימים כנסו לכאן >> אוסף מתכונים למרקים מנצחים
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:











