FoodisGood

הצטרפו לקהילה שלנו (+450K חברים) ברשתות החברתיות!

בראוניז שוקולד כשרים לפסח ב-10 דקות עבודה

על ידי מהמטבח של אורלי

אם אין לחם - תאכלו עוגות! מתכון מעולה לעוגת בראוניז משגעת, כשרה לפסח והכי חשוב - טעימה במיוחד! בראוניז מעולים, נימוחים בפה ומלאים בשוקולד. דרך מעולה ליהנות מקינוח לפסח מקמח מצה.

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
  • 10 דקות

    30 דקות

    40 דקות

  • תבנית מלבנית 33×27

מצרכים למתכון

4 ביצים

כוס סוכר

1/2 כוס שמן

2 כפות גדושות שוקולד שחר

1/4 כוס קקאו

1/2 שקית אבקת אפייה

1/2 כוס קמח מצה

חפיסת שוקולד בכל טעם שתבחרו

הוראות הכנה

בקערה גדולה מערבבים חומרים רטובים. מוסיפים קקאו, א. אפייה וקמח מצה ומאחדים.

מרפדים תבנית מלבנית 33×27 בנייר אפייה ומרססים מעט ספריי שמן או חמאה.

משטחים את התערובת.

שוברים אתה הקוביות של השוקולד ומפזרים על התערובת.

אופים את הבראוניז ב 170 מעלות חצי שעה או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.

מקררים וחותכים לקוביות בגודל של בראוניז.

1 דירוגים וחוות דעת

חיה נקש

העוגה הכשרה הזו היא נפלאה, תודה על המתכון יצא לי טעים ופשוט.

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.