
בראוניז שוקולד כשרים לפסח ב-10 דקות עבודה
על ידי מהמטבח של אורלי
אם אין לחם - תאכלו עוגות! מתכון מעולה לעוגת בראוניז משגעת, כשרה לפסח והכי חשוב - טעימה במיוחד! בראוניז מעולים, נימוחים בפה ומלאים בשוקולד. דרך מעולה ליהנות מקינוח לפסח מקמח מצה.
- זמן עבודה: 10 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
-
10 דקות
30 דקות
40 דקות
- תבנית מלבנית 33×27
הוראות הכנה
בקערה גדולה מערבבים חומרים רטובים. מוסיפים קקאו, א. אפייה וקמח מצה ומאחדים.
מרפדים תבנית מלבנית 33×27 בנייר אפייה ומרססים מעט ספריי שמן או חמאה.
שוברים אתה הקוביות של השוקולד ומפזרים על התערובת.
אופים את הבראוניז ב 170 מעלות חצי שעה או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.
מקררים וחותכים לקוביות בגודל של בראוניז.
ניתן להחליף את השוקולד בכל סוג של אגוז.
הכי שימושיים לפסח:
כל המתכונים לחג בעמוד אחד - מתכונים לפסח
שיתוף >>
1 דירוגים וחוות דעת
חיה נקש
11/03/2018
העוגה הכשרה הזו היא נפלאה, תודה על המתכון יצא לי טעים ופשוט.

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!