מצרכים למתכון
6 חלבונים
3 כפיות מים
2 כוסות סוכר
1 סוכר וניל
5 כוסות קוקוס טחון
סוכריות צבעוניות
הוראות הכנה
את החלבונים מקציפים על מהירות גבוהה ומתחילים להוסיף בהדרגה סוכר, מים וסוכר וניל.
ממשיכים להקציף במשך 5 דקות עד שמתקבל קצף יציב ויפה.
מוסיפים 1/3 מכמות הקוקוס ומקפלים לתוך בלילת העוגיות בעדינות, ממשיכים כך עם שאר הקוקוס, כל פעם 1/3.
מעבירים את תערובת עויות הקוקוס לשקית זילוף.
מסדרים מנז'טים שמתאימים לתנור על תבנית תנור גדולה ובכל מנז'ט מזלפים עוגייה יפה, מפזרים מעט סוכריות צבעוניות מעל לכל עוגייה.
אופים את העוגיות בתנור חם 145 מעלות במשך שעה ו-10 דקות, בודקים שהעוגיות יבשות ומוציאים לצינון.
אני אוהבת את עוגיות הקוקוס לבנות עם מעט סוכריות צבעוניות. מי שמעוניין בעוגיות צבעוניות יכול בקלות להוסיף טיפת צבע מאכל בשלב ההקצפה.
איזה כיף שכבר פסח! הבית נקי וכולם מחכים למאכלי החג המסורתיים. אם אתם אוהבים את פסח כמונו, אתם בטוח תאהבו את העמודים הבאים:
- עוגות לפסח - המתכונים הכי טובים שלנו לעוגות כשרות לחג
- מתכון לקניידלך - כולל מרק מומלץ
- לחמניות כשרות לפסח - לא רק לחמניות מקמח מצה! מגוון סוגים מעניינים
- קינוחים לפסח - כל מה שכדאי להכין לקינוח ארוחת החג
- פיצה כשרה לפסח - פתרון מעולה לימי חול המועד
- עוגת שוקולד לפסח - מתוקה, זריזה ומוצלחת
ואם אתם מחפשים רעיונות נוספים - בקרו במדור פסח באתר: מתכונים לפסח - כל המתכונים לחג בעמוד אחד
5 דירוגים וחוות דעת
לילך
האם צריך לאפות בטורבו או אפייה רגילה (בלי מאוורר)?
רעיה
אם המרנג יוצא צהבהב-חום
ז״א שעוצמת החום בתנור שלך גבוהה מהרגיל
תנמיכי אותו ב10-20 מעלות
יערית ז.
אף פעם לא נתקלתי במרנג קוקוס..
נראה טו-ב! מחכה לפסח לנסות אותן.
שושי דיין
סוזן היקרה
להנמיך את הטמפרטורה של התנור ולאפות חצי שעה לא יותר בכדי שיצאו רקות וטעימות
בהצלחה
סוזן
יותר נכון שאלה..למה תמיד יוצאות לי העוגיות בצבע חום בהיר . אני רוצה אותם בצבע לבן….