FoodisGood

עוגיות קוקוס מרנג מרוקאיות (לפסח)

על ידי מתוק לי  

בין העוגיות הטעימות ביותר - עוגיות קוקוס מרנג קלות הכנה וכל-כך טעימות שמתאימות לפסח, למימונה או לכל יום אחר - פינוק אמיתי!

  • זמן עבודה: 25 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 35 דקות
  • 25 דקות

    1 שעה 10 דקות

    1 שעה 35 דקות

  • כ- 50 עוגיות קוקוס

מצרכים למתכון

6 חלבונים

3 כפיות מים

2 כוסות סוכר

1 סוכר וניל

5 כוסות קוקוס טחון

סוכריות צבעוניות

הוראות הכנה

את החלבונים מקציפים על מהירות גבוהה ומתחילים להוסיף בהדרגה סוכר, מים וסוכר וניל.

ממשיכים להקציף במשך 5 דקות עד שמתקבל קצף יציב ויפה.

מוסיפים 1/3 מכמות הקוקוס ומקפלים לתוך בלילת העוגיות בעדינות, ממשיכים כך עם שאר הקוקוס, כל פעם 1/3.

מעבירים את תערובת עויות הקוקוס לשקית זילוף.

מסדרים מנז'טים שמתאימים לתנור על תבנית תנור גדולה ובכל מנז'ט מזלפים עוגייה יפה, מפזרים מעט סוכריות צבעוניות מעל לכל עוגייה.

אופים את העוגיות בתנור חם 145 מעלות במשך שעה ו-10 דקות, בודקים שהעוגיות יבשות ומוציאים לצינון.

אני אוהבת את עוגיות הקוקוס לבנות עם מעט סוכריות צבעוניות. מי שמעוניין בעוגיות צבעוניות יכול בקלות להוסיף טיפת צבע מאכל בשלב ההקצפה.

איזה כיף שכבר פסח! הבית נקי וכולם מחכים למאכלי החג המסורתיים. אם אתם אוהבים את פסח כמונו, אתם בטוח תאהבו את העמודים הבאים:

ואם אתם מחפשים רעיונות נוספים - בקרו במדור פסח באתר: מתכונים לפסח - כל המתכונים לחג בעמוד אחד

5 דירוגים וחוות דעת

לילך

האם צריך לאפות בטורבו או אפייה רגילה (בלי מאוורר)?

רעיה

אם המרנג יוצא צהבהב-חום
ז״א שעוצמת החום בתנור שלך גבוהה מהרגיל
תנמיכי אותו ב10-20 מעלות

יערית ז.

אף פעם לא נתקלתי במרנג קוקוס..
נראה טו-ב! מחכה לפסח לנסות אותן.

שושי דיין

סוזן היקרה
להנמיך את הטמפרטורה של התנור ולאפות חצי שעה לא יותר בכדי שיצאו רקות וטעימות
בהצלחה

סוזן

יותר נכון שאלה..למה תמיד יוצאות לי העוגיות בצבע חום בהיר . אני רוצה אותם בצבע לבן….

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן