
קיצ'רי – אורז עם עדשים אדומות
זר פרחים אביבי , יפהפה , ריחני וטעים. מתכון לקיצ'רי - אורז עם עדשים אדומות / כתומות מהמטבח העירקי. תוספת משביעה מאוד לכל ארוחה. מתכון לא מסובך ומאוד פשוט להכנה, מוגש לכולם באהבה..
- זמן עבודה: 10 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
-
10 דקות
20 דקות
30 דקות
- סיר קיצ'רי גדול
הוראות הכנה
בסיר מטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה, מוסיפים שום כתוש ומטגנים כחצי דקה.
מוסיפים לסיר כורכום ואת האורז ומערבבים.
מוסיפים לסיר את שאר מרכיבי המתכון - עדשים, תבלינים ומים רותחים.
מביאים לרתיחה ומנמיכים ללהבה נמוכה.
מבשלים על להבה נמוכה עם מכסה עד לאידוי המים, בערך 15-20 דקות בישול. מכבים את האש ופותחים את המכסה.
מקשטים בכוסברה ירוקה יבשה ואוכלים ומתענגים לצד אשל או יוגורט מרענן.
ליצירת פרחים שמים את האורז בתבניות סיליקון מעוצבות , מהדקים והופכים על צלחת הגשה.
שיתוף >>
1 דירוגים וחוות דעת
Shola Meshulami
26/06/2015
סליחה שאני מעירה, את השום מטגנים במחבת עם כמון ושופכים על הק'צרי מוכן, 2אוכלים את הק'צרי עם ביצה עין, סלט ירקות קצוץ עם בצל, ושותים רוייון

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!