
קיצ'רי – אורז עם עדשים אדומות
זר פרחים אביבי , יפהפה , ריחני וטעים. מתכון לקיצ'רי - אורז עם עדשים אדומות / כתומות מהמטבח העירקי. תוספת משביעה מאוד לכל ארוחה. מתכון לא מסובך ומאוד פשוט להכנה, מוגש לכולם באהבה..
- זמן עבודה: 10 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
10 דקות
20 דקות
30 דקות
- סיר קיצ'רי גדול
מצרכים למתכון
1.5 כוסות אורז בסמטי שטוף היטב ומסונן
1.5 כוסות עדשים אדומות שהושרו במים רותחים כשעה וסוננו
1 בצל קצוץ
2 שיני שום כתוש
5 כפות שמן
מלח 1 כפית
1/4 כפית כמון
קורט פלפל שחור
1/4 כפית בהראט
כפית גדושה אבקת מרק
כורכום
3 ו- 3/4 כוסות מים רותחים
הוראות הכנה
בסיר מטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה, מוסיפים שום כתוש ומטגנים כחצי דקה.
מוסיפים לסיר כורכום ואת האורז ומערבבים.
מוסיפים לסיר את שאר מרכיבי המתכון - עדשים, תבלינים ומים רותחים.
מביאים לרתיחה ומנמיכים ללהבה נמוכה.
מבשלים על להבה נמוכה עם מכסה עד לאידוי המים, בערך 15-20 דקות בישול. מכבים את האש ופותחים את המכסה.
מקשטים בכוסברה ירוקה יבשה ואוכלים ומתענגים לצד אשל או יוגורט מרענן.
ליצירת פרחים שמים את האורז בתבניות סיליקון מעוצבות , מהדקים והופכים על צלחת הגשה.

איך מכינים גנאש שוקולד לבן לציפוי? מדריך של מקצוענים
הפתיעו את כולם עם גנאש שוקולד לבן שמרים כל קינוח לקלאסיקה של מתיקות ויצירתיות!

מקלות לחם שום ופרמז'ן
מקלות לחם עם פרמז'ן שיהפכו כל ארוחה למופלאה – פריכים מבחוץ, רכים מבפנים. קל להכנה, מושלם כתוספת או כנשנוש מהיר!
![עוגיות פרח ריבה קלאסיות [מתכון ב-10 דקות]](https://www.foodisgood.co.il/wp-content/uploads/2025/03/1398258-768x479.jpg)
עוגיות פרח ריבה קלאסיות [מתכון ב-10 דקות]
מדריך מצולם: עוגיות חמאה נמסות בפה עם ריבה במרכז הפרח – מתכון קלאסי, פשוט שיהפוך כל כוס תה או קפה לחוויה מתוקה במיוחד!

נשנוש מהיר: כדורי צ'יפס מטוגנים
כדורי צ'יפס ביתיים, פריכים וממכרים במיוחד! בואו ללמוד להכין את אחת המנות הכי טעימות שתכינו בחיים!

מתכון קונדיטור: פאי פקאן קלאסי
פשטידת אגוזים עם בורבון וניל שמשנה את כללי המשחק! הכינו מתכון מטורף עם קרום פריך ומלית עשירה, והפתיעו את השולחן בטעמים בלתי נשכחים!

קינוחי כוסות בסגנון כדורי רפאלו
כוסות קינוח אישי בסגנון כדורי רפאלו – מתכון מהיר, פשוט וטעים להפליא שיקח את האירוח שלכם לרמה אחרת!
Shola Meshulami
סליחה שאני מעירה, את השום מטגנים במחבת עם כמון ושופכים על הק'צרי מוכן, 2אוכלים את הק'צרי עם ביצה עין, סלט ירקות קצוץ עם בצל, ושותים רוייון