FoodisGood

סלט עשבי תיבול על מצע עגבניות

על ידי amihud pery  , , , ,

מתכון קל לסלט עשבי תיבול (כוסברה פטרוזיליה ובצל ירוק) עם רצועות בצל סגול, על מצע פרוסות דקות דקות של עגבנייה. סלט עשבי תיבול קליל וטעים במיוחד שיכול ללוות כל ארוחה, חלבית או בשרית.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 20 דקות
  • 20 דקות

    20 דקות

מצרכים למתכון

לסלט עשבי תיבול

חצי צרור פטרוזיליה

חצי צרור כוסברה

5-10 עלים של בצל ירוק (לפי הטעם)

1 בצל סגול

2-3 עגבניות (תלוי בגודל)

לרוטב

מיץ מחצי לימון

2-3 כפות שמן זית

מלח גס לפי הטעם

פלפל גרוס לפי הטעם

הוראות הכנה

קוצצים גס מאוד (אפילו לא חובה לקצוץ בכלל) את הפטרוזיליה והכוסברה.

את עלי הבצל הירוק קוצצים דק.

את הבצל הסגול פורסים לטבעות דקות (או פרוסות).

את העגבניות פורסים לפרוסות דקות.

מסדרים את פרוסות העגבניות על צלחת מלבנית או עגולה, כך שישמשו מצע לסלט.

בקערה גדולה מערבבים את כל שאר מרכיבי הסלט - הבצלים, עשבי התיבול והרוטב.

מסדרים יפה על גבי העגבניות, טועמים ומתקנים תיבול.

כמה אתם אוהבים סלטים ירוקים? אם התשובה היא - ממששש! יש לנו את העמוד המושלם בשבילכם :) 6 סלטים ירוקים מושלמים לאירוח

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן