FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

עוגת ביסקוויטים של יום הולדת

על ידי המתכונים של תמר מאיר טבקמן  

מתכון לעוגת ביסקוויטים פשוטה ללא אפייה. עוגה טעימה וקלה להכנה שמתאימה לימי הולדת לילדים וגם למבוגרים.

  • זמן עבודה: 40 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
  • 40 דקות

    40 דקות

  • 2 תבניות עוגה

מצרכים למתכון

חבילת חמאה מומסת

200 גרם שוקולד מריר

2 כפות גדושות קקאו

1 כף נס קפה

4 חלבונים

4 כפות סוכר

2 שקיות סוכר וניל

4 חלמונים

חבילת ביסקוויטים פתי-בר

הוראות הכנה

מקציפים: 4 חלבונים עם 4 כפות סוכר ושתי שקיות סוכר וניל לקצף טוב.

מערבבים: חלמונים עם השוקולד המומס. מקפלים לתוך החלבונים.

מכינים כוס קפה, ובשתי תבניות עורכים שכבת פתי בר, שופכים רבע כוס קפה על כל תבנית.

מורחים על כל תבנית מחצית מן מוס השוקולד, עורכים עוד שכבת ביסקוויטים, שופכים עוד קפה, ולמעלה מורחים קצפת משני מיכלים עם כף סוכר. ( לפרווה אפשר קצפת ריץ' )

משאירים ללילה ולמחרת מפזרים מעט קקאו.

1 דירוגים וחוות דעת

אריאלה

1. חבילת חמאה 100 או 200 גרם.
2. במתכון לא כתוב מה עושים עם החמאה.

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן