פסטה (מקרוני) ונקניקיות בסיר אחד

על ידי Noa b  ,

הכי מתכון סטודנטים בעולם, הכי ג'אנק פוד בעולם ועדיין הכי טעים (והכי זול לצערי).
מתכון קל לפסטה ברוטב עגבניות ונקניקיות - והכל בסיר אחד! גם הפסטה, גם הרוטב וגם הנקניקיות!

  • סיר פסטה מכובד

מצרכים למתכון

בצל בינוני קצוץ

3 שיני שום כתושות

שמן לטיגון

2 כפות גדושות מאוד רסק עגבניות

כפית אבקת מרק עוף

כפית פפריקה אדומה מתוקה

כפית פפריקה אדומה חריפה (לא חובה)

מלח ופלפל לפי הטעם

1/2 חבילת פסטה ארוכה (מקרוני)

1/2 חבילת נקניקיות, פרוסות לחמישיות

מים לבישול

הוראות הכנה

מטגנים בצל ושום בקצת שמן עד שהבצל מזהיב.

מוסיפים רסק עגבניות ותבלינים ומערבבים.

מוסיפים 3 כוסות מים רותחים, מערבבים.

משחילים כל פרוסת נקנקייה לחבילה של 6 מקלות מקרוני צמודים, עד למרכז המקלות. אפשר גם לשבור את המקלות לחצאים אם אין סיר רחב מספיק. מוסיפים את הפסטה לסיר.

מחכים כמה דקות שהפסטה תתרכך ותשקע במים.

במידת הצורך מוסיפים לסיר עוד מים עד לכיסוי הפסטה ועוד קצת.

שמים לב במהלך הבישול ואם צריך עוד מים או תבלינים מוסיפים.

כאשר המים מתאדים נשארת פסטה ברוטב עגבניות עם נקניקיות מוכנות 🙂 בערך 20 דקות על אש בינונית

אפשר כמובן לשנות את התיבול, להוריד בצל ולהוסיף שום לפי הטעם. אבל ככה זה יוצא ממש טעים כדאי לנסות 🙂

שתפו את המתכון >>

6 דירוגים וחוות דעת

איב’וש

17/04/2018

מתכון סוף הדרך! ללקק את האצבעות. תודה! 🙂

אליזבט

11/07/2016

כדאי להוסיף אורגנו.
יצא מדהים!!

foodisgood

25/03/2016

היי ש.ר,
אין צורך לבשל את הנקניקיות לפני כן, הן מתבשלות היטב במים החמים.

ש.ר

23/03/2016

האם צריך לבשל את הנקניקיות קודם?

שימי

16/02/2016

טעיםםםםם

נקנקיה

14/10/2015

טעים אש

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00