
פסטה (מקרוני) ונקניקיות בסיר אחד
על ידי Noa b פסטה ונודלס, תוספות
הכי מתכון סטודנטים בעולם, הכי ג'אנק פוד בעולם ועדיין הכי טעים (והכי זול לצערי).
מתכון קל לפסטה ברוטב עגבניות ונקניקיות - והכל בסיר אחד! גם הפסטה, גם הרוטב וגם הנקניקיות!
- סיר פסטה מכובד
הוראות הכנה
מטגנים בצל ושום בקצת שמן עד שהבצל מזהיב.
מוסיפים רסק עגבניות ותבלינים ומערבבים.
מוסיפים 3 כוסות מים רותחים, מערבבים.
משחילים כל פרוסת נקנקייה לחבילה של 6 מקלות מקרוני צמודים, עד למרכז המקלות. אפשר גם לשבור את המקלות לחצאים אם אין סיר רחב מספיק. מוסיפים את הפסטה לסיר.
מחכים כמה דקות שהפסטה תתרכך ותשקע במים.
במידת הצורך מוסיפים לסיר עוד מים עד לכיסוי הפסטה ועוד קצת.
שמים לב במהלך הבישול ואם צריך עוד מים או תבלינים מוסיפים.
כאשר המים מתאדים נשארת פסטה ברוטב עגבניות עם נקניקיות מוכנות 🙂 בערך 20 דקות על אש בינונית
אפשר כמובן לשנות את התיבול, להוריד בצל ולהוסיף שום לפי הטעם. אבל ככה זה יוצא ממש טעים כדאי לנסות 🙂
שיתוף >>
6 דירוגים וחוות דעת
איב'וש
17/04/2018
מתכון סוף הדרך! ללקק את האצבעות. תודה! 🙂
אליזבט
11/07/2016
כדאי להוסיף אורגנו.
יצא מדהים!!

25/03/2016
היי ש.ר,
אין צורך לבשל את הנקניקיות לפני כן, הן מתבשלות היטב במים החמים.
ש.ר
23/03/2016
האם צריך לבשל את הנקניקיות קודם?
שימי
16/02/2016
טעיםםםםם
נקנקיה
14/10/2015
טעים אש

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!