
מתכון לקבב רומני אמיתי הכי טעים שיש!
על ידי amihud pery עיקריות
מתכון לקבב רומני איכותי מבשר עגל טחון שפונדרה ופלדה. קבב רומני עסיסי שמומלץ לצלות על הגריל או במחבת פסים. בתאבון..
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 55 דקות
-
20 דקות
35 דקות
55 דקות
הוראות הכנה
את הבשר הטחון מניחים בקערה גדולה ומערבבים היטב עם שאר מצרכי הקבב.
לשים טוב טוב, יוצרים מתערובת הבשר צורת קבבונים שווים בגודלם ומסדרים על תבנית.
מכסים את תבנית הקבבים ומכניסים למקרר.
שעה לפני צליית הקבבים מוציאים מהמקרר וצולים על גריל, מחבת פסים או בתנור.
צולים עד להשחמת הקבבים מכל הצדדים, בודקים אם מוכן מבפנים ומוציאים.
את הקבב הרומני הזה אתם הולכים להכין עוד הרבה פעמים, באחריות 🙂
בעזרת המתכונים הבאים תכינו ארוחת קבב מושלמת:
עוד מתכונים שונים לקבב (כמו קבב על מקל קינמון למשל) תמצאו בעמוד הבא >> מתכוני קבב מומלצים
שיתוף >>
7 דירוגים וחוות דעת

30/12/2015
היי דנה,
פלדה עגל זה סוג הבשר הטחון שיש להשתמש בו להכנת הקבב.
ניתן להחליף לכל סוג אחר של בשר טחון אך כדאי להשתמש בבשר המומלץ במתכון.
דנה
23/12/2015
מה זה פלדה עגל?איפה משיגים?יש תחליף?

28/08/2015
היי חנה, במתכון של עמיהוד משתמשים באבקת סודה שנותנת יותר אווריריות לקבב, במידה ואין לך את יכולה להמיר בכחצי כוס משקה סודה.
חנה שינדר
26/08/2015
למה לא לשמים סודה ממש, למה אבקת סודה לשתיה?
אייל
25/05/2015
אני מניח שהבשר צריך לשבת קצת במקרר כדי לאפשר לתערובת להתרכך.
כמה זמן מומלץ להחזיק את הבשר במקרר לפני הצלייה?

22/04/2015
היי ברוריה,
הסודה לשתייה מרככת את הבשר והופכת את הקבב לעסיסי יותר.
ברוריה
22/04/2015
למה משמש סודה לשתיה,