FoodisGood

הצטרפו לקהילה שלנו (+450K חברים) ברשתות החברתיות!


מתכון לקבב רומני אמיתי הכי טעים שיש!

על ידי amihud pery  

מתכון לקבב רומני איכותי מבשר עגל טחון שפונדרה ופלדה. קבב רומני עסיסי שמומלץ לצלות על הגריל או במחבת פסים. בתאבון..

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 55 דקות
  • 20 דקות

    35 דקות

    55 דקות

מצרכים למתכון

300 גרם שפונדרה עגל טחון

300 גרם פלדה עגל טחון

5 שיני שום כתושות

כפית אורגנו יבש או צובריצה מי שמצליח להשיג

חצי כוס מים עם כפית סודה לשתייה

מלח ופלפל

הוראות הכנה

את הבשר הטחון מניחים בקערה גדולה ומערבבים היטב עם שאר מצרכי הקבב.

לשים טוב טוב, יוצרים מתערובת הבשר צורת קבבונים שווים בגודלם ומסדרים על תבנית.

מכסים את תבנית הקבבים ומכניסים למקרר.

שעה לפני צליית הקבבים מוציאים מהמקרר וצולים על גריל, מחבת פסים או בתנור.

צולים עד להשחמת הקבבים מכל הצדדים, בודקים אם מוכן מבפנים ומוציאים.

את הקבב הרומני הזה אתם הולכים להכין עוד הרבה פעמים, באחריות 🙂


בעזרת המתכונים הבאים תכינו ארוחת קבב מושלמת:

עוד מתכונים שונים לקבב (כמו קבב על מקל קינמון למשל) תמצאו בעמוד הבא >> מתכוני קבב מומלצים

7 דירוגים וחוות דעת

היי דנה,
פלדה עגל זה סוג הבשר הטחון שיש להשתמש בו להכנת הקבב.
ניתן להחליף לכל סוג אחר של בשר טחון אך כדאי להשתמש בבשר המומלץ במתכון.

דנה

מה זה פלדה עגל?איפה משיגים?יש תחליף?

היי חנה, במתכון של עמיהוד משתמשים באבקת סודה שנותנת יותר אווריריות לקבב, במידה ואין לך את יכולה להמיר בכחצי כוס משקה סודה.

חנה שינדר

למה לא לשמים סודה ממש, למה אבקת סודה לשתיה?

אייל

אני מניח שהבשר צריך לשבת קצת במקרר כדי לאפשר לתערובת להתרכך.
כמה זמן מומלץ להחזיק את הבשר במקרר לפני הצלייה?

היי ברוריה,
הסודה לשתייה מרככת את הבשר והופכת את הקבב לעסיסי יותר.

ברוריה

למה משמש סודה לשתיה,

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.