עוגת ביסקוויטים, גבינה ושוקולד

על ידי FoodisGood  

המתכון של יעקב רוסו לעוגת ביסקוויטים מיוחדת בשילוב גבינה, שוקולד ופיסטוקים. עוגה מיוחדת במינה עם טעמים עשירים.

  • זמן עבודה: 35 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
  • 35 דקות

    35 דקות

  • תבנית מרובעת בינונית

מצרכים למתכון

לביסקוויטים

500 גרם פתי-בר חום

כוס ליקר שוקולד

למילוי

1.5 שקיות ג'לטין טהור

1/4 כוס מי ברז

3/4 כוס קורנפלור

300 גרם סוכר לבן

750 גרם גבינה לבנה 5 או 9 אחוז

1 ליטר חלב

2 שמנת מתוקה 38 אחוז (500 מ"ל ביחד)

צנצנת קטנה של מחית פיסטוקים, ניתן לרכוש בחנויות קונדיטוריה

לציפוי

200 שוקולד מריר 70% קקאו

הוראות הכנה

תחילה נמיס את הג'לטין ברבע כוס מי ברז ונניח ל-10 דקות.

בקערית קטנה נערבב קורנפלור וחצי כוס מים לבלילה אחידה.

בסיר בינוני נרתיח ליטר חלב, לאחר רתיחה ננמיך ללהבה נמוכה ונוסיף לסיר סוכר, ג'לטין ואת בלילת הקורנפלור.

בעזרת כף עז נערב היטב את תוכן הסיר, נערבב ללא הפסקה עד לקבלת מרקם סמיך.

נסיר את סיר החלב מהאש ונקפל פנימה את מחית הפיסטוקים עד להטמעה.

נעביר את התערובת למקפיא למשך חצי שעה.

בינתיים נקציף את השמנת המתוקה יחד עם אינסטנט וניל לקצפת יציבה.

נוסיף את הגבינה הלבנה, תמצית וניל ואת תערובת החלב מהמקפיא.

נערבב היטב בתנועות קיפול לתערובת אחידה ונעביר לקירור של שעה במקרר.

נסדר את הביסקוויטים בתחתית התבנית וניצוק מעליהם חצי כוס ליקר שוקולד.

נעביר את תוכן הגבינה מעל לביסקוויטים ונשטח היטב.

נסדר עוד שכבת ביסקוויטים ושוב ניצוק מעליהם ליקר שוקולד.

נמיס במיקרוגל בפולסים קצרים שוקולד מריר וניצוק מעל לשכבת הביסקוויטים.

נעביר את העוגה למקרר למשך הלילה.

מצאנו את המתכון המנצח לעוגת ביסקוויטים, הנה הוא כאן >> עוגת ביסקוויטים מנצחת!

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00