טראפלס שוקולד מריר – מתכון פשוט

על ידי מתוק לי  ,

מכל הקינוחים שאני מכינה, לפעמים בא לי טראפלס שוקולד פשוטים עם שוקולד מריר. הטראפלס עצמם טעימים ומאוד קלים להכנה, מה שהופך אותם ליפים במיוחד הוא הציפוי המשתנה של קוקוס, אגוזים, קקאו או כל מה שתבחרו.

  • זמן עבודה: 40 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
  • 40 דקות

    40 דקות

  • 40-50 כדורי טראפלס

מצרכים למתכון

1 שמנת מתוקה

400 גרם שוקולד מריר

50 גרם חמאה

קקאו

קוקוס טחון

אגוזים קצוצים

הוראות הכנה

בסיר קטן מרתיחים גביע שמנת מתוקה.

שוברים את השוקולד המריר לקוביות ומניחים בקערה.

כשהשמנת חמה שופכים אותה על גבי השוקולד המריר ומחכים כ-3 דקות.

מערבבים ללא הפסקה עד לאיחוד מלא של השמנת עם השוקולד.

יוצקים את תערובת הטראפלס לתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקפיא למשך 7 שעות, או ללילה שלם.

מוציאים את הטראפלס מהמקפיא ומפשירים כ-10 דקות בטמפרטורת החדר.

בינתיים מכינים 3 קערות עם קוקוס / אגוזים טחונים / קקאו.

בעזרת כפית גלידה (או כפית רגילה) יוצרים כדורי טראפלס קטנים, טובלים כל כדור בציפוי הרצוי ומסדרים בקערה.

שתפו את המתכון >>

4 דירוגים וחוות דעת

אלמוגה

03/04/2017

איך אפשר להפוך לפרווה וכשר לפסח?

foodisgood

01/05/2016

היי קרן ודנה,
את החמאה ממיסים ביחד עם השמנת המתוקה.
תודה על תשומת הלב, המתכון תוקן.

קרן

26/04/2016

מה עם החמאה ?

דנה

11/05/2015

מתי מוסיפים את החמאה?

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00