
פוקאצ'ות אישיות עם בשר וטחינה
על ידי כרמית מ. דהאן בשר, לחם ומאפים
מתכון לפוקאצ'ות אישיות, פריכות וממכרות עם תוספת בשר וטחינה מעל. פוקאצ'ות אישיות נהדרות לאירוח בשרי.
- זמן עבודה: 40 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 15 דקות
40 דקות
35 דקות
1 שעה 15 דקות
- 6-8 פוקאצ'ות אישיות
הוראות הכנה
בקעת המיקסר נלוש את כל מצרכי הבצק עד לכדי בצק רך ודביק מעט.
נעטוף את הבצק בשמן, נכסה ונתפיח למשך חצי שעה.
נלוש בשנית בכדי להוציא אוויר מהבצק.
נרפד רשת בנייר אפייה וניצור מהבצק עיגולים קטנים, כל עיגול נפתח עם הידיים לצורת פוקאצ'ה.
נכין את המילוי
במחבת רחבה נטגן חצי טיגון בשר עם מלח, פלפל, שום, חוויאג' ומעט בהראט עד שהבשר משנה צבעו לאפרפר.
נצנן את הבשר היטב ולאחר צינון נפזר על הפוקאצ'ות.
נחמם תנור ל-10 מעלות ונאפה את הפוקאצ'ות שלנו כ-20 דקות.
לאחר שיצאו מהתנור נוסיף טחינה ונפזר פטרוזיליה קצוצה.
- מתכון מומלץ >> מתכון לבצק פוקצ'ה מנצח
- מתכון מומלץ >> בורקס בשר ביתי מדהים
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:












2 דירוגים וחוות דעת
חן
יצא נדיר עשיתי את הבצק והכנתי עליו פיצה פוקצה
אילה
כרמית שלום,
ראשית המתכון נראה מאד מגרה וטעים. יש טעות במעלות של התנור. אנא כתבי את הטמפרטורה הנכונה. תודה אילה