פוקאצ’ות אישיות עם בשר וטחינה

על ידי כרמית מ. דהאן  ,

מתכון לפוקאצ'ות אישיות, פריכות וממכרות עם תוספת בשר וטחינה מעל. פוקאצ'ות אישיות נהדרות לאירוח בשרי.

  • זמן עבודה: 40 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 15 דקות
  • 40 דקות

    35 דקות

    1 שעה 15 דקות

  • 6-8 פוקאצ'ות אישיות

מצרכים למתכון

חצי קילו קמח

כף שמרים

כף סוכר

רבע כוס שמן זית

כוס וחצי מים פושרים (כוס חד פעמית קרה)

כף מלח

למילוי

1/4 קילו בשר טחון

2 שיני שום כתושות

מלח ופלפל

תבלין חוויאג' (לא חובה)

מעט בהארט

ניתן להוסיף פטריות או בצל

להגשה

טחינה

פטרוזיליה קצוצה

הוראות הכנה

בקעת המיקסר נלוש את כל מצרכי הבצק עד לכדי בצק רך ודביק מעט.

נעטוף את הבצק בשמן, נכסה ונתפיח למשך חצי שעה.

נלוש בשנית בכדי להוציא אוויר מהבצק.

נרפד רשת בנייר אפייה וניצור מהבצק עיגולים קטנים, כל עיגול נפתח עם הידיים לצורת פוקאצ'ה.

נכין את המילוי

במחבת רחבה נטגן חצי טיגון בשר עם מלח, פלפל, שום, חוויאג' ומעט בהראט עד שהבשר משנה צבעו לאפרפר.

נצנן את הבשר היטב ולאחר צינון נפזר על הפוקאצ'ות.

נחמם תנור ל-10 מעלות ונאפה את הפוקאצ'ות שלנו כ-20 דקות.

לאחר שיצאו מהתנור נוסיף טחינה ונפזר פטרוזיליה קצוצה.

שתפו את המתכון >>

1 דירוגים וחוות דעת

אילה

14/10/2015

כרמית שלום,
ראשית המתכון נראה מאד מגרה וטעים. יש טעות במעלות של התנור. אנא כתבי את הטמפרטורה הנכונה. תודה אילה

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00