
מתכון לסלט פיצוחים וחמוציות
על ידי המתכונים של ריקי גבאי סלטים וירקות
סלט הפיצוחים המפורסם שלי שמככב על שולחנות השבת והחג, סלט מאוד קל להכנה ובו בזמן מאוד טעים וצבעוני. מומלץ מאוד לסוכות או לכל חג אחר.
- זמן עבודה: 5 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 10 דקות
5 דקות
5 דקות
10 דקות
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
הוראות הכנה
נתחיל בקליית כל הפיצוחים על מחבת רחבה מספר דקות.
נקצוץ גס את החסה ונניח בתחתית קערה גדולה.
נערבב את הפיצוחים הקלויים עם נענע קצוצה ונניח מעל לחסה בקערה.
בקערה נפרדת נערבב שמן זית עם סירופ רימונים, סילאן, מלח ופלפל, נטעם ונתקן טעמים.
נשפוך את הרוטב על הסלט, נערבב היטב ונגיש.
הסלט המהמם הזה הוא כל מה שאתם צריכים לאירוח! הוא קל להכנה ועונה על כל הציפיות 🙂 אבל רגע, יש עוד סלטים זריזים ומרשימים:
ואם אתם כבר כאן, כדאי שתכירו את העמוד המנצח לאירוח בשבל >> מתכונים לשבת | כל הסלטים, כל העיקריות, כל התוספות וכמובן - כל הקינוחים!
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:











