מתכון לסלט פיצוחים וחמוציות

על ידי המתכונים של ריקי גבאי  

סלט הפיצוחים המפורסם שלי שמככב על שולחנות השבת והחג, סלט מאוד קל להכנה ובו בזמן מאוד טעים וצבעוני. מומלץ מאוד לסוכות או לכל חג אחר.

  • זמן עבודה: 5 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 10 דקות
  • 5 דקות

    5 דקות

    10 דקות

מצרכים למתכון

חסה סלנובה שטופה

1/2 כוס אגוזי מלך

1/2 כוס בוטנים קלופים

1/2 כוס גרעיני חמנייה

1/2 כוס קשיו

1/2 כוס שבבי שקדים קלופים

2 עלי נענע קצוצים

כוס חמוציות

מיץ מלימון שלם

1/2 כף סירופ רימונים

1/2 כף סילאן

שמן זית

מלח ופלפל שחור

צרור פטרוזיליה קצוצה

הוראות הכנה

נתחיל בקליית כל הפיצוחים על מחבת רחבה מספר דקות.

נקצוץ גס את החסה ונניח בתחתית קערה גדולה.

נערבב את הפיצוחים הקלויים עם נענע קצוצה ונניח מעל לחסה בקערה.

נפזר חמוציות וכוסברה.

בקערה נפרדת נערבב שמן זית עם סירופ רימונים, סילאן, מלח ופלפל, נטעם ונתקן טעמים.

נשפוך את הרוטב על הסלט, נערבב היטב ונגיש.

הסלט המהמם הזה הוא כל מה שאתם צריכים לאירוח! הוא קל להכנה ועונה על כל הציפיות 🙂 אבל רגע, יש עוד סלטים זריזים ומרשימים:

ואם אתם כבר כאן, כדאי שתכירו את העמוד המנצח לאירוח בשבל >> מתכונים לשבת | כל הסלטים, כל העיקריות, כל התוספות וכמובן - כל הקינוחים!

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00