FoodisGood

שיתוף ב whatsapp


עוגת תפוזים ושקדים בזיגוג מייפל

על ידי המתכונים של אורנה ועלני  

לא לשומרי משקל - עוגת תפוזים ושקדים בזיגוג מייפל נוצץ. זהירות - העוגה ממכרת במיוחד!

  • זמן עבודה: 25 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 10 דקות
  • 25 דקות

    45 דקות

    1 שעה 10 דקות

  • תבנית 26

מצרכים למתכון

6 ביצים שלמות

1 כוס סוכר

1/2 כוס שמן

1 כוס מיץ תפוזים סחוט

1 כף גרידת תפוז

2 כוסות קמח מנופה

1 שקית אבקת אפייה

3/4 כוס שקדים טחונים דק

1 אינסטנט פודינג וניל

1/2 כוס שקדים מולבנים פרוסים

3/4 כוס מייפל

הוראות הכנה

תחילה נקציף את הביצים בשלמותן לקצף תפוח ובהיר.

נוסיף בהדרגה: סוכר, שמן, מיץ תפוזים וגרידת תפוז.

בקערה נפרדת נערבב קמח, אבקת אפייה, שקדים טחונים ואינסטנט פודינג.

נאחד את הקערות ע"י הוספת קערת היבשים לבלילת הביצים בהדרגה ובתנועות קיפול עד שהקמח נעלם.

נשמן תבנית 26 וניצוק לתוכה את הבלילה.

נפזר מעל לבלילה שקדים פרוסים ונאפה את העוגה בתנור חם על 180 מעלות כ-45 דקות. העוגה מוכנה כאשר קיסם יוצא יבש.

את המייפל נחמם במיקרוגל כחצי דקה.

בעודה חמה, נשפוך על העוגה את המייפל וניצור זיגוג מושלם.

אם אתם אוהבים עוגות עם מייפל אתם חייבים להכיר את העוגה המנצח של מזל גרשון! למתכון >> עוגת מייפל מעולה

עוגות תפוזים זה התמכרות! יש לנו עוד כמה מתכונים שכדאי להכיר וכמובן להכין 🙂

אולי יעניין אותך...

2 דירוגים וחוות דעת

עדי

עוגה מהממת יוצא טעיים!

רוחלה

עוגה קלה מאד להכנה וטעימה במיוחד על יד הקפה
הורדתי את כמות הביצים מ- 6 ל-5 ואפשר אפילו ל- 4
הוספתי 1/2 כוס קמח כי המרקם יצא מעט דליל

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.