סלט פלפלים ופטריות טריות

על ידי המתכונים של שושי מאיר  ,

סלט צבעוני ויפהפה עם פלפלים בכל הצבעים ופטריות טריות. טעים חם וגם קר ומוסיף המון טעם וצבע לארוחה. סלט קל והכנה שכל אחד יכול להכין.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
  • 15 דקות

    15 דקות

    30 דקות

מצרכים למתכון

שמן זית לטיגון

5 שיני שום פרוסות

פלפל אדום

פלפל ירוק

פלפל צהוב

1/2 סלסילת פטריות שמפיניון טריות

1/2 סלסילת פטריות פורטבלו טריות

תבלינים: מלח, פלפל, כורכום, מעט סוכר

הוראות הכנה

במחבת רחבה נטגן את שיני השום בשמן זית.

נוסיף למחבת רצועות פלפלים בכל הצבעים ונקפיץ עד לריכוך חלקי של הפלפלים.

נוסיף פטריות פרוסות ותבלינים, נמשיך להקפיץ עד להשחמת הפטריות.

נטעם ונתקן תיבול, נעביר לקערית הגשה.

ניתן להגיש את הסלט חם או קר.

*כדאי לדעת: הפלפלים (בכל הצבעים) מכילים מגוון רחב של נוגדי חמצון וגם כמויות גדולות של ויטמין C - אפילו יותר מתפוז!

ואם אתם ממש אוהבים פלפלים, אנחנו שמחים להכיר לכם את המדריך המעולה >> פלפלים קלויים + מתכונים

שתפו את המתכון >>

1 דירוגים וחוות דעת

מיכל מאיר

16/08/2018

נשמע ממש טעים נכין בעזה לשבת הקרובה!

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00