כיסוני בצק ללא התפחה במילוי פיצה

על ידי Moran Turgeman  

מתכון לכיסוני בצק רכים וטעימים שאינם דורשים התפחה כלל. פשוט להכין את הבצק, לרדד ולהתחיל לעבוד! ממלאים ברוטב פיצה ותוספות לפי בחירה ונהנים.

  • זמן עבודה: 45 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 5 דקות
  • 45 דקות

    20 דקות

    1 שעה 5 דקות

  • כ- 25 כיסונים קטנים

מצרכים למתכון

המידות לפי כוס קרטון חד"פ

לבצק

2 כוסות מים

1 כוס שמן

1 אבקת אפייה

כפית סוכר

כפית מלח

קילו קמח

לרוטב פיצה ביתי

4 עגבניות מגורדות

צי כף פפריקה אדומה

1 רסק קטן

רבע כפית אורגנו

כף סוכר

למילוי

בצל קצוץ לרצועות, מטוגן ומצונן

2 קופסאות טונה

זיתים ירוקים / שחורים (טבעות)

8 ביצים קשות

רוטב פיצה (ניתן להחליף בקטשופ או לוותר)

למריחה על המאפה

ביצה טרופה

שומשום

הוראות הכנה

הכנת רוטב פיצה

בסיר קטן נביא לרתיחה את כל חומרי הרוטב, נערבב ונבשל עד לצמצום הנוזלים. נטעם, נתקן תיבול ונצנן לחלוטין.

הכנת הכיסונים

תחילה נערבב בקערה גדולה מים, שמן, אבקת אפייה, וסוכר. נתחיל להוסיך את הקמח בהדרגה ותוך כדי לישה. נוסיף את המלח ונלוש מספר דקות נוספות עד לקבלת בצק רך.

נרדד את הבצק על משטח מקומח ונקרוץ עיגולים בעזרת כוס או קורצן.

בכל עיגול נמרח ככפית רוטב פיצה, נניח ככפית טונה, רבע ביצה קשה ונפזר זיתים.

נסגור את העיגולים לחצי ונהדק היטב בקצוות בעזרת מזלג.

נסדרת את העיגולים על תבנית תנור מרופדת נייר אפייה ונרח כל כיסון בביצה טרופה. נפזה שומשום מעל לכל.

נאפה את הכיסונים הממולאים בתנור חם עם 180 מעלות עד להזהבה יפה.

כמות הכיסונים תלוי בגודל קריצת העיגולים, ניתן לשנות גדלים ולכין מאפים קטנים / גדולים.
את הבצק ניתן למלא בכל מילוי שאוהבים: בשר / תפוחי אדמה / גבינות ועוד..

המתכון הכי פופולרי >> בצק לפיצה מעולה ממש באיטליה

שתפו את המתכון >>

11 דירוגים וחוות דעת

סימונה

28/08/2016

החלפתי את השמן בחמאה. כך הבצק יצא פריך יותר. לא לייבש בתנור. ממש רק עד הזהבה. הילדים חטפו. הכי אהבו עם תערובת גבינות כמו מלית של בורקס

foodisgood

04/04/2016

היי יעל,
הבצק עדיין לא נוסה בטיגון אבל לא אמורה להיות בעיה.
אם את מכינה – ספרי לנו איך יצא 🙂

יעל

28/03/2016

האם ניתן לטגן את הבצק?

יפעה לילינטל

15/02/2016

יצא מעולה!!! איזה גודל צריך להיות בערך הבצק

עמית

13/12/2015

הבצק יצא קשה התאכזבתי

ריקי

20/11/2015

לבצק צריך להוסיף כף סוכר + 2 כפות חומץ , הסוכר גורם לבצק פריכות ותפיחה, החומץ לאלסטיות
כמות השמן צריכה להיות זהה לכמות המים , המים שיהיו רותחים
כוס זה כוס לכן חייבים למדוד הכל לפי כוס
2 כוסות קמח, חצי כוס שמן חצי כוס מים רותחים חצי כפית מלח ,כפית שטוחה סוכר, כף חומץ

foodisgood

12/10/2015

היי שירן,
בטח, ניתן למלא את הכיסונים בכל מילוי שתבחרי.

שירן פור

07/10/2015

אפשר להכניס לבפנים גם גבינה צהובה?

צהלה

27/09/2015

הבצק יצא קשה ממש אכזבה…………

shnai

23/08/2015

שלום שאלה:
איזה גודל הכוס חד פעמית .?
אני יודעת שיש – 200 מ”ל 250 מ”ל ו – 270 מ”ל
תודה

שני

02/08/2015

מעולה
ממש קל להכין ונחטף מיידית

תודה רבה על ארוחת ערב טעימה ונעימה

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00