
כרובית אפויה בטמפורה ורוטב צ'ילי
על ידי כרמית מ. דהאן מנות ראשונות, סלטים וירקות, תוספות
את הנשנוש הטעים הזה אתם הולכים להכין פעם אחר פעם. נשנוש פרחי כרובית בטמפורה וצ'ילי מתוק שמכינים ממש בקלות. מעולה לאירוח או סתם לפינוק לארוחת הערב.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 20 דקות
20 דקות
1 שעה
1 שעה 20 דקות
- 3-4 סועדים
הוראות הכנה
תחילה נפריד את פרחי הכרובית ונרתיח במים עם מלח כרבע שעה.
בקערה גדולה נערבב את אבקת הטמפורה עם שום ותבלינים ונכין לפי ההוראות שעל האריזה.
נרפד תבנית בנייר אפייה או נחמם סיר עם שמן עמוק.
נטבול כל פרח כרובית בטמפורה ונניח על התבנית, נאפה את הכרובית בטמפורה בתנור חם על 200 מעלות כ-40 דקות. ניתן גם לטגן בשמן עמוק חם עד להזהבה.
לאחר אפייה ראשונה נעביר את פרחי הכרובית לכלי חסין אש וניצוק עליהם רוטב צ'ילי מתוק.
נחזיר לאפייה של כ-5 דקות נוספות, נוציא ונפזר פטרוזיליה.
אם הגעתם עד לכאן אתם בטוח מתים על כרובית! אז קבלו את 6 המתכונים המובילים שלנו:
3 דירוגים וחוות דעת
מיכל
היי יש תחליף לטמפורה?
היי שקמה, אבקת טמפורה ניתן למצוא היום בכל סופר.
ניתן גם להכין טמפורה ביתית ללא אבקה.
מתכון לטמפורה ביתית תמצאי במתכון הבא: עוף בטמפורה ביתית
שקמה
איפה קונים אבקת טמפורה ?