
כרובית אפויה בטמפורה ורוטב צ'ילי
על ידי כרמית מ. דהאן מנות ראשונות, סלטים וירקות, תוספות
את הנשנוש הטעים הזה אתם הולכים להכין פעם אחר פעם. נשנוש פרחי כרובית בטמפורה וצ'ילי מתוק שמכינים ממש בקלות. מעולה לאירוח או סתם לפינוק לארוחת הערב.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 20 דקות
-
20 דקות
1 שעה
1 שעה 20 דקות
- 3-4 סועדים
הוראות הכנה
תחילה נפריד את פרחי הכרובית ונרתיח במים עם מלח כרבע שעה.
בקערה גדולה נערבב את אבקת הטמפורה עם שום ותבלינים ונכין לפי ההוראות שעל האריזה.
נרפד תבנית בנייר אפייה או נחמם סיר עם שמן עמוק.
נטבול כל פרח כרובית בטמפורה ונניח על התבנית, נאפה את הכרובית בטמפורה בתנור חם על 200 מעלות כ-40 דקות. ניתן גם לטגן בשמן עמוק חם עד להזהבה.
לאחר אפייה ראשונה נעביר את פרחי הכרובית לכלי חסין אש וניצוק עליהם רוטב צ'ילי מתוק.
נחזיר לאפייה של כ-5 דקות נוספות, נוציא ונפזר פטרוזיליה.
אם הגעתם עד לכאן אתם בטוח מתים על כרובית! אז קבלו את 6 המתכונים המובילים שלנו:
שיתוף >>
3 דירוגים וחוות דעת
מיכל
03/07/2016
היי יש תחליף לטמפורה?

22/06/2016
היי שקמה, אבקת טמפורה ניתן למצוא היום בכל סופר.
ניתן גם להכין טמפורה ביתית ללא אבקה.
מתכון לטמפורה ביתית תמצאי במתכון הבא: עוף בטמפורה ביתית
שקמה
22/06/2016
איפה קונים אבקת טמפורה ?

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!