
פוקצ’ה עבה עם עשבי תיבול ועגבניות שרי
על ידי FoodisGood לחם ומאפים
מתכון לפוקצ'ה עבה ואוורירית עם עשבי תיבול, שמן זית, מלח גס ועגבניות שרי, השילוב הבסיסי והמנצח לפוקצ'ה מושלמת.
- זמן עבודה: 25 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 45 דקות
25 דקות
20 דקות
45 דקות
- 2-3 פוקצ'ות
הוראות הכנה
בקערת מיקסר נלוש קמח, שמרים ומים במשך 4 דקות.
נוסיף לקערה מלח ונלוש עוד כ- 5 דקות עד לכדי מרקם רך.
נעטוף את הבצק במעט שמן זית, נניח בקערת המיקסר, נכסה ונתפיח את בצק הפוקצ'ות למשך שעה, או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
נקמח משטח עבודה ונחלק את הבצק לשניים או שלושה כדורים.
כד כדור נפתח עם מערוך או עם הידיים לצורה עגולה, נשמור על עובי הבצק ולא נרדד שטוח מידי.
נקמח במעט תבנית עם נייר אפייה ונעביר את הפוקצ'ות לתבנית, נכסה במגבת לחה ונניח למנוחה של רבע שעה.
נבזוק על הפוקצ'ות שמן זית, נפזר פרוסות עגבניות שרי דקות, מלח גס ואורגנו או טימין.
לאחר התפחה שנייה נאפה את הפוקצ'ות בתנור חם במשך 15-20 דקות בלבד, רק עד לקבלת גוון זהוב.
*עדכון: מצאנו את המתכון המושלם ביותר לפוקצ'ה, הוא ממש כאן >> מתכון לבצק פוקצ'ה מנצח
אל תפספסו >> עמוד מתכונים מרכז עם כל המתכונים הכי טובים באתר!!
שתפו את המתכון >>
קטגוריות מתכונים:
0 דירוגים וחוות דעת
