מתכון למרק נטיפי ביצים תוצרת בית, המרק הזה בסגנון אסייתי מוכן ב-10 דקות והוא סופר מפנק. עם כמה מרכיבים פשוטים תוכלו לקבל בבית מרק חמים, מנחם ומזין לכל המשפחה.
זמן עבודה ובישול: 10 דקות | 2 סועדים
מצרכים:
- 2 ביצים
- 4 כוסות מים רותחים + 1 כף אבקת מרק עוף
- 1 כף עמילן תירס
- 1 כפית ג'ינג'ר מגורד
- ¼ כפית מלח
- 1/4 כפית אבקת שום
- 1/8 כפית פלפל שחור
- 3 גבעולי בצל ירוק פרוסים
הוראות הכנה:
- בקערה קטנה מערבבים 1/2 כוס מים רותחים עם עמילן תירס ומניחים בצד.
- בסיר מרק בינוני מחממים מים רותחים עם מרק עוף, ג'ינג'ר, מלח, אבקת שום ופלפל.
- כשהמים בסיר רותחים מוסיפים פנימה את המים עם העמילן תירס שהנחנו בצד.
- מוסיפים גם בצל ירוק ומביאים לרתיחה.
- בקערה קטנה טורפים את הביצים.
- כשהמרק רותח מערבבים אותו עם כף בתנועות סיבוביות ולאט לאט שופכים פנימה את הביצים הטרופות, ממשיכים לערבב ולשפוך את הביצים בזרם איטי וכך יוצרים את נטיפי הביצה.
- מבשלים עוד 2 דקות והמרק מוכן!