FoodisGood

מרק עגבניות ועשבי תיבול בשמן זית

מרק עגבניות מאוד קל להכנה שיהפוך למרק הבית שלכם בוודאות – משלבים מגוון רחב של עשבי תיבול מיובשים לקבלת טעם מיוחד ומשודרג למרק הקלאסי האהוב.

זמן עבודה: 10 דקות | סיר מרק בינוני

מצרכים:

  • 2 שיני שום
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1/2 כפית אורגנו מיובש
  • 1/2 כפית בזיליקום מיובש
  • 1/2 כפית טימין מיובש
  • 1/4 כפית רוזמרין מיובש
  • 1 כפית פפריקה אדומה מתוקה
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 450 גר' רסק עגבניות פחית רסק עגבניות
  • 1 כף סוכר חום
  • 800 גרם עגבניות מרוסקות
  • 3 כוסות מים רותחים + כף גדושה אבקת מרק עוף

הוראות הכנה:

  1. קוצצים את השום ומוסיפים אותו לסיר מרק בינוני יחד עם שמן זית, עשבי תיבול יבשים, פפריקה ופלפל שחור. מטגנים יחדיו על להבה בינונית-נמוכה במשך 2 דקות, תוך כדי ערבוב.
  2. מוסיפים לסיר רסק עגבניות וסוכר חום, מערבבים וממשיכים בטיגון וערבוב עד שהסוכר נמס, בערך 4 דקות.
  3. מוסיפים לסיר עגבניות מרוסקות ומים רותחים מעורבבים עם כף מרק עוף, מערבבים היטב, מבשלים על להבה בינונית-גבוהה תוך ערבוב מידי פעם כ-15 דקות.

עוד מרקים קלים ומומלצים:

שיתוף
WhatsApp
Facebook
Pinterest
Email
דילוג לתוכן