FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מרק עגבניות קלאסי שכולם אוהבים

את המרק הכי טעים מכינים ממצרכים בסיסיים – מרק עגבניות הוא מרק אהוב במיוחד שתמיד כיף לאכול. המרק שלנו עשוי מעגבניות טריות, שום ובזיליקום. להגשה – תוספת מפתיעה של גרגירי תירס. מרק עשיר וקרמי, מושלם לימי גשם ובכלל.

מתכון למרק עגבניות

זמן הכנה: 10 דק' | זמן בישול: 30 דק' | סה"כ: 40 דק'

מצרכים:

  • 1 בצל גדול קצוץ דק
  • 3 כפות שמן זית
  • 6 עגבניות טריות
  • 3 שיני שום כתושות
  • 2 כוסות מים
  • 1 כף רסק עגבניות
  • מלח ופלפל
  • מעט עלי בזיליקום

להגשה משודרגת:

  • 1/2 קופסת שימורי תירס
  • שמנת חמוצה
  • בזיליקום טרי

הוראות הכנה:

  1. מטגנים בצל בשמן עד להזהבה. מוסיפים שום ומטגנים כדקה.
  2. שופכים פנימה את העגבניות החתוכות ומערבבים.
  3. מוסיפים מים, רסק עגבניות, מלח ופלפל, מביאים לרתיחה, מנמיכים ומבשלים כ – 20 דקות.
  4. טוחנים בבלנדר מוט עד לקבלת מרקם חלק, טועמים, מתקנים את התיבול והמרק מוכן!
  5. להגשה: מעבירים לקערה, מוסיפים 2 כפות תירס, מפזרים שמנת חמוצה מעל, מקשטים בעלי בזיליקום ומגישים.
    בתאבון!

מומלץ! מתכון למרק עגבניות ואורז משביע ונהדר

עוד מתכוני עגבניות נפלאים:

המלצות למרקים נוספים

דילוג לתוכן