FoodisGood

מצרכים פופולרים
בשר, דגים ועוף
ירקות ופירות
מצרכים בריאים

מתכוני פוקצ'ות בסיסיות

מתכון: בצק פוקצ'ה הכי טעים שתכינו בחיים!

את המתכון לפוקצ'ה הזה אתם צריכים לשמור! הבצק הזה הוא מסוג הבצקים שיש להם קראסט מבחוץ ומרקם אוורירי מבפנים. מדהים, מדהים! עקבו אחר המתכון לפוקצ'ה שמן זית ומלח גס הכי טעימה שתכינו בחיים!

על ידי amihud pery

מיני פוקאצ'ות זעתר ושום שמיר

מיני פוקאצ'ות מדליקות עם המון זעתר או שום שמיר. מתכון שכיף להכין וממש כיף לאכול. מתאים מאוד לאירוח, לארוחה שישי או סתם לפינוק של פוקאצ'ות טריות לארוחת ערב!

על ידי מהמטבח של אורלי

פוקצ'ה עבה עם עשבי תיבול ועגבניות שרי

מתכון לפוקצ'ה עבה ואוורירית עם עשבי תיבול, שמן זית, מלח גס ועגבניות שרי, השילוב הבסיסי והמנצח לפוקצ'ה מושלמת.

על ידי FoodisGood

פוקצ'ות עם תוספות

פוקאצ'ות אישיות עם בשר וטחינה

מתכון לפוקאצ'ות אישיות, פריכות וממכרות עם תוספת בשר וטחינה מעל. פוקאצ'ות אישיות נהדרות לאירוח בשרי.

על ידי כרמית מ. דהאן

פוקאצ'ות ירקות קלויים ופטריות

מתכון לפוקאצ'ות עם תוספת פלפלים קלויים, חצילים, פלפל חריף, עגבניות מיובשות, בצל ופטריות - חגיגת ירקות על מצע של בצק פוקאצ'ה אוורירי וטעים!

על ידי אילנית בניזרי

פוקאצ'ה עם פרגיות וירקות צלויים

ארוחה שכולם ישמחו לקבל - מתכון לפרגיות מתובלות וצלויות על מחבת פסים עם ירקות על מצע של פוקאצ'ה אוורירית. המנה הכי מפנקת וטעימה. מתאימה מאוד לארוחת צהריים משביעה.

על ידי כרמית מ. דהאן

הכנת פוקצ'ה

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

הפוקצ'ה היא לחם איטלקי קריספי מבחוץ ורך מבפנים. לפוקאצ'ות ניתן להוסיף מגוון רחב של ירקות החל מעגבניות, פלפלים, בשר ועד לירקות אנטיפסטי.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/4"][vc_column_text]

לישה

את בצק הפוקצ'ה יש ללוש, והרבה! לישת הבצק חשובה להתפתחות סיבי הגלוטן שמעניקים לפוקצ'ה מרקם אוורירי. ניתן ללוש את הבצק ידנית או בעזרת מיקסר.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/4"][vc_column_text]

התפחה

את בצק הפוקצ'ה יש להתפיח במקום חמים למשך שעה-שעתיים ולא יותר. להתפחה ארוכה – ניתן להתפיח את בצק הפוקצ'ה במקרר למשך הלילה (7-8 שעות).

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/4"][vc_column_text]

שמרים

את השמרים מומלץ לשמור מפני שמן או מלח, זה פוגם בתפקודם. השמרים אוהבים סביבה חמה. לפני שתוסיפו כל מצרך אחר לקמח, ערבבו אותו היטב עם השמרים.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/4"][vc_column_text]

אבן שמוט

אבן השמוט היא כלי מצוין לאפיית פוקאצ'ות ופיצות. את האבן מחממים לפני הכנסת הפוקצ'ה לתנור והיא עוזרת לאפיית הפוקצ'ה מלמעלה ותורמת לגובה לומרקם.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]שתפו את העמוד עם חברים:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

דילוג לתוכן