עוגת נס קפה מתוקה – מתכון בטוח

על ידי FoodisGood  

המתכון של ליאת וענונו מ"קצפת ודובדבן" לעוגת נס קפה קלה להכנה. עוגה יפה וטעימה במיוחד לצד הקפה של הבוקר.

  • זמן עבודה: 30 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
  • 30 דקות

    20 דקות

    50 דקות

  • תבנית קפיצית קוטר 26

מצרכים למתכון

לבסיס העוגה

4 חלמונים

4 חלבונים

1/2 כוס סוכר

4 כפות שמן

1/2 כוס קמח תופח

4 כפות קקאו

1 סוכר וניל

1 כוס מים + כף נס קפה + 3 כפות סוכר

לקצפת

2 שמנת מתוקה

2 סוכר וניל

1 חבילת אינסטנט פודינג וניל

1/2 כוס חלב

לקישוט העוגה

חצי חבילת שוקולד מריר

סירופ מייפל

הוראות הכנה

מכינים את בסיס העוגה

את החלבונים מקציפים עם סוכר עד לקבלת קצף יציב.

את החלמונים מערבבים עם השמן ומקפלים לתוך הקצף.

בקערה נפרדת מערבבים קמח תופח עם קקאו וסוכר וניל.

לאחד את 2 הקערות בעדינות בתנועות קיפול.

לאפות את בסיס העוגה בתבנית קפיצית 26 בחום של 180 מעלות, עד שקיסם במרכז העוגה יוצא נקי.

לאחר האפייה לקרר מעט את העוגה ולהרטיבה בעדינות בכוס המים המעורבבת עם נס קפה וסוכר.

מכינים קצפת

להקציף יחדיו 2 שמנת מתוקה עם סוכר הוניל, אינסטנט פודינג וחלב עד לקבלת קצפת יציבה. לשטח מעל לעוגה בעדינות.

מקשטים בשוקולד מריר

מכניסים קוביות מחצי חבילת שוקולד מריר לשקית ניילון (שקית אוכל) וסוגרים היטב. וממיסים בחצי כוס עם מים חמים. לאחר מכן מחוררים חור קטן בשקית ומציירים פסי שוקולד על גבי הקצפת.

מזלפים מעט סירופ מייפל ומגישים.

אנחנו מבינים שאתם בעניין של עוגות קפה, או עוגות ליד הקפה, כך או אחרת אתם תאהבו את שלושת מתכוני עוגות הקפה הבאות

למה שלא תפנקו את עצמיכם בעוד קינוח ליד הקפה? >> עוגת לוטוס משגעת שחייבים להכיר

שיתוף ושמירת מתכון

אולי יעניין אותך...

תגובות פייסבוק

00:00

אולי יעניין אותך...

הכי נצפים השבוע

אוספי מתכונים חדשים

29 דירוגים וחוות דעת

לינוי

04/08/2017

עוגה מושלמת!! הכנתי כמה פעמים וקיבלתי רק שבחים!!

שלי

14/07/2017

מאוד טעימה! תודה רבה:)

foodisgood

18/06/2017

היי אלינור,
הקצפת לא אמורה להיות נוזלית, אולי הקצפת יותר מידי?

אלינור

12/05/2017

אחרי ששמים את הקצפת מה לעשות? זה יוצא מדי מדי נוזלי.. להקפיא? תודה

שיר

24/02/2017

עוגה 100ממת!!! יצאה טעים מאד,תודה

foodisgood

23/01/2017

היי חני,
ניתן להקפיא את העוגה ונשמרת נהדר במקרר עד 4 ימים.

חני

17/01/2017

האם ניתן להקפיא את העוגה? כמה זמן אפשר לשמור במקרר?

זהרה חלבי

11/12/2016

עוגה נהדרת , מתכון קל , טעימה ומרשימה

שירן

19/10/2016

עוגה מוצלחת ביותר!!!!

שירן

16/10/2016

היי
האם להרטיב את העוגה בכוס מים רותחים או מהברז?
והאם לשפוך הכל על העוגה??
תודה

אווה

01/07/2016

היי אם אני רוצה לעשות את העוגה במינון כפול בתבנית ענקית 40 ×30 זה אפשרי ?

חוה

19/06/2016

עוגה מעולה. יוצא מעולה עם התחתית עוגה בחושה.

רויטל

03/05/2016

היי, העוגה נשמעת נפלא 🙂
מעוניינת להכין אותה בתבנית 24
אשמח לכמויות מתאימות.
תודה!

foodisgood

21/03/2016

היי חן,
המתכון מתאים לתבנית 26, אמורות לצאת כ-2 תבניות אינגליש קייק.

חן

20/03/2016

רציתי לברר אם אני רוצה לאפות באינגליש קייק- כמה תבניות יוצא מהכמות שרשמת?

foodisgood

12/03/2016

היי לימור,
אפיית התחתית כ- 35 דקות

לימור

08/03/2016

שלום, כמה זמן צריך לאפות את העוגה? תודה

שרית

04/03/2016

עוגת משגעת! במקום חלב אני שמה ריץ קפה

מורן

22/01/2016

עוגה נהדרת! קלה להכנה יפה והכי חשוב טעימה!
האם ניתן להאריך את זמן השהייה שלה באוויר העולם? היא נגמרת מהר מידי 😉

אלין

17/01/2016

העוגה הקבועה שלי..הכי טעימה שיש!

ליטל

10/12/2015

עוגה מעולה!!! התחסלה ביום אחד

Efrat Kahana

21/08/2015

עוגה נהדרת ומרשימה. גמרו עליה את ההלל למרות שהכנתי בגרסת הפרווה. יוצאת נמוכה. חבל. הוספתי לבצק כפית אבקת אפיה והיא יצאה אוורירית. תודה רבה!

אביבה

12/08/2015

העוגה טובה אבל יוצאת.נמוכה

foodisgood

06/08/2015

היי נועה,
לעוגה פרווה ניתן להחליף את החלב במים ואת השמנת המתוקה בשמנת צמחית.

נועה

01/08/2015

האם אפשר להחליף את החלב במים? לעוגה פרווה?

מיכל ב

24/07/2015

עוגה פשוטה להכנה, יפה להגשה וטעימה טעימה. אני ובעלי אהבנו מאוד.תודה

מלכי

29/06/2015

העוגה מטריפה הילדים והמשפחה פשוט חיסלו אותה בדקות.. ממליצה לפזר שברי אגוזים לקישוט ולהגיש קר מאוד מומלץ!

ורד

21/03/2015

עוגה ממש טובה. מומלץ בחום

עוגה מדהימה! תודה יצא טעים מאוד

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.